26.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

”Îmi lipsesc foarte mult dar…”

Must Read

Motivul pentru care Bursucu nu locuiește alături de soție și de fetele sale: ”Îmi lipsesc foarte mult dar…”

Bursucu este un familist convins.

Își prețuiește familia mai mult decât orice și este de părere că nu este nevoie de un act care asă valideze fericirea, împlinirea și satisfacția pe care i-o oefră timpul petrecut cu persoanele dragi.

”Meseria nu se învață, se fură, așa se spune. Unde am avut de aflat răspunsuri, am adresat întrebări, unde am putut să prind din zbor, am prins.

De la Teo am învățat foarte multe. Cum să stau la cadru, când trebuie să vorbesc și când să tac, cum să adresez întrebări.

Cel mai important lucru și sfat primit de la Teo a fost să nu intru cu bocancii în viața unui om, pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să intre cineva cu bocancii în viața mea. Dacă omul dorește să vorbească, va vorbi, dacă nu, e bine să nu insiști”, a dezvăluit Bursucu.

Omul de televiziune a mai spus că dansul este parte din viața lui.
”Nu îmi lipsește, pentru că este în continuare parte din viața mea. Este adevărat că lucrez doar pentru anumiți artiști și pe anumite proiecte. Am o trupă de dans, particip la evenimente ca să aducem bucurie oamenilor. Dansul este parte din mine. Este adevărat că nu mă mai ocup de o trupă de copii și nici nu mai dansez constant într-o trupă, dar coregraf sunt în continuare. Ultimul eveniment l-am avut chiar la Sala Palatului, concertul lui Fuego, în februarie”, a amintit Bursucu.

În plus, prezentatorul TV a spus cum se împacă cu faptul că trebuie să stea despărțit de familie, el în București, iar soția și fetițele la Constanța.