13.9 C
Iași
sâmbătă, februarie 24, 2024

„Drum lin către cer, iubita mea soră!” Nerăbdător, Denis a plimbat-o pe Patrisia cu motorul, înaintea examenului de permis. Familia fetei, sfâşiată de durere

Must Read

Ei sunt Patrisia şi Denis. Fata avea 16 ani iar băiatul 17. Amândoi urmau să îşi sărbătorească zilele de naştere în următoarele zile însă niciunul dintre ei nu a mai apucat. Tânăra a murit astăzi, iar iubitul ei sâmbătă, în urma accidentului devastator de motor de la Dumbrăveni. Băiatul nu deţinea permis şi venise special în ţară pentru a-l obţine. Nerăbdarea le-a adus moartea, după ce acesta a pierdut controlul într-o curbă şi au ajuns într-un lan de porumb.

Fata de 17 ani care se afla pe motor alături de Denis, băiatul care în două zile făcea 18 ani, a murit astăzi la spital după mai multe zile în care s-a zbătut între viaţă şi moarte. Cei doi se aflau împreună pe motor când la un moment dat, într-o curbă periculoasă s-au răsturnat în afara şoselei, pe „Drumul Morţii” E 85. Motocicletă era neîmatriculată şi cu ITP expirat. Denis a murit pe loc, iar fata a fost mai multe zile între viaţă şi moarte.

“Drum lin către cer, iubita mea soră!”, ar fi transmis una dintre durorile îndoliate ale tinerei, potrivit Botosaninews.ro.

Denis venise în ţară pentru a obţine permisul de conducere

Denis nu a mai apucat să se bucure de tinereţe şi nici de trecerea spre maturitate. Cu două zile înainte de a împlini 18 ani, tânărul şi-a pierdut viaţa. Alături de adolescent se afla prietena lui, o fată de 17 ani. Adolescentul nu avea permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată şi avea ITP expirat.

Denis locuia de ani buni cu părinţii săi în Franţa, iar în urmă cu două luni se întorsese în ţară. Înainte cu două săptămâni de a împlini vârsta majoratului, părinţii tânărului s-au gândit să-i facă o surpriză. Aşa că i-au cumpărat motocicleta mult dorită, fără a se gândi ce tragedie ar putea să urmeze. Polițiștii au deschis un dosar penal și urmează să stabilească ce a dus la producerea tragicului accident.