25.3 C
Iași
joi, mai 2, 2024

Câștigător Chefi la Cuțite 2023. Cine ia marele premiu în sezonul 12

Must Read

Câștigător Chefi la Cuțite 2023. Chefi la cuțite, unul dintre cele mai urmărite show-uri de la Antena, 1 se apropie de final.

Deși mai sunt de difuzat câteva episoane din sezonul 12, se pare că numele câștigătorului sezonului 12 s-a aflat înainte de marea finală, mai ales că filmările celui de-al 12-lea sezon de Chefi la Cuțite s-au finalizat de ceva vreme.

Deși Antena 1 a încercat să țină secret numele câștigătorului, se pare că acest lucru nu a fost posibil până în marea finala. Potrivit informațiilor surselor stiriromania.ro, marele câștigător al sezonului 12 al emisiunii Chefi la Cuțite este concurentul lui chef Florin Dumitrescu.

Câștigător Chefi la Cuțite 2023. Cine ia marele premiu în sezonul 12

Așadar, Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu, va fi câștigătorul sezonului 12 al show-ului Chefi la cuțite.

”Farfurie cu iz asiatic. Bucătar”, spunea Florin Dumitrescu la audițiile pe nevăzute. Era o salată de varză chinezească, ton tataki cu maioneză de chili și un crumble.

În urmă cu ceva vreme, chef Dumitrescu, care are doar două victorii în palmares, spunea că și-a dori tare mult să învingă. ”Sezonul 12 este un sezon pe care eu îmi doresc mult să-l câștig. Vreau ca la final să ridicăm acea farfurie, trofeul suprem – eu și unul dintre concurenții mei. Sunt însetat de victorie, pentru că nu am mai câștigat de șase sezoane. Așa că intru în această bătălie mai motivat ca oricând”, spunea chef Dumitrescu.

Chefi la Cuțite a rămas și în 2023 în preferințele telespectatorilor, astfel că celebrul show culinar de la Antena 1 a fost de multe ori lider de audiență.

Chefi la Cuțite sezonul 12. Cine e Janni Alexandridis

Janni Alexandridis s-a născut în Germania, tatăl său fiind grec, iar mama româncă. ”Eu sunt din Germania, din Nürnberg și sunt chef bucătar. În bucătărie am învățat să vorbesc românește pentru că avem muți alături de care lucrez din România. Aveam un restaurant de familie și lucrez acolo în bucătărie de când eram foarte mic.

Apartamentul nostru a fost deasupra restaurantului și în fiecare zi când m-am dus la școală am văzut chefii în bucătărie cum pregăteau tot felul de mâncături. Era un restaurant grecesc.

Bucătăria este locul în care, de când sunt mic, mă simt foarte bine. I-am spus tatei că vreau să devin bucătar în restaurant. Dar el mi-a zis că dacă vreau să devin chef, trebuie să învăț bucătărie. Și în fie care zi, după școală, mergeam în bucătărie, mă uitam ce fac, am stat o oră, două, i-am ajutat să facă curat, să curăț ceapă, de toate…”, povestea, la preselecțiile Chefi la Cuțite, câștigătorul Janni Alexandridis.

În 2022, Florica Baboi din echipa lui chef Sorin Bontea a primit marele premiu. Și sezonul 11 a fost la fel de norocos pentru Bontea, fiind câștigat de Nina Hariton, tot din echipa lui chef Bontea. Ea i-a promis încă de la audiții că va ajunge în marea finală, iar visul ei a devenit realitate.