25.3 C
Iași
joi, mai 2, 2024

Câștigător Chefi la Cuțite 2023. Cine ia marele premiu în sezonul 11

Must Read

UPDATE: Câștigătorul Chefi la Cuțite 2023, sezonul 11, este Nina Hariton. Zvonurile s-au adeverit, iar concurenta lui chef Sorin Bontea a pus mâna pe marele premiu. Nina a reușit astfel să-și țină promisiunea făcută față de chef în audiții. 

Câștigător Chefi la Cuțite 2023. Se pare că numele câștigătorului sezonului 11 s-a aflat cu puțin timp înainte de marea finală. Iată cine intră în posesia premiului de 30.000 de euro.

Chefi la Cuțite a rămas și în 2023 în preferințele telespectatorilor, astfel că celebrul show culinar de la Antena 1 a fost de multe ori lider de audiență.

Câștigător Chefi la Cuțite 2023

Sezonul 11 Chefi la Cuțite a debutat cu o luptă aprigă între cei trei chefi pentru amuletele care s-au dovedit a fi extrem de valoroase pe parcursul emisiunii. După ce au ales concurenții pe sprânceană și și-au format echipele, a început lupta în bucătărie, atât pe echipe, cât și în probele individuale.

Emisiunea a ajuns la sezonul cu numărul 11, astfel că și culorile tunicilor au fost aceleași ca în sezonul cu numărul 1.

Echipa roșie, condusă de Sorin Bontea, a început sezonul în forță, câștigând toate probele din primele ediții. Dacă echipa gri, condusă de Florin Dumitrescu, a avut un parcurs echilibrat, echipa lui Cătălin Scărlătescu a văzut negru în fața ochilor. A reușit însă să se mențină pe poziții.

Doar câteva ediții îi mai despart pe concurenții rămași în concurs de marea finală și de marele premiu de 30.000 de euro. Ca de fiecare dată, pe grupurile de Facebook dedicate emisiunii, dar și în presă, se vorbește despre marele câștigător, chiar înainte de difuzarea ultimei ediții.

Cine ia marele premiu în sezonul 11

În 2022, Florica Baboi din echipa lui chef Sorin Bontea a primit marele premiu. Se pare că și sezonul 11 este la fel de norocos pentru Bontea, căci câștigătorul va purta în acest an tunica roșie.

Potrivit paginii de Instagram Viperele Vesele, câștigătorul Chefi la Cuțite 2023 nu este nimeni altcineva decât cuțitul de aur din echipa roșie, adică Nina Hariton. Ea i-a promis încă de la audiții lui chef Sorin Bontea că va ajunge în marea finală.

De altfel, Nina i-a impresionat pe toți cei trei chefi în etapa audițiilor cu rețeta de piept de găină cu piure de broccoli și sote de varză de bruxelles și kumquats, care i-au oferit cuțitul de aur. Ea l-a vrut însă pe cel al lui Bontea.

„Dacă dumneavoastră îmi dați al treilea cuțit merg la dumneavoastră. Și mergem în finală, vă promit chef. Pentru că îmi doresc, am ambiție și pentru că am gust”,  a promis Nina Hariton.

Povestea Ninei este una impresionantă. Originară din Republica Moldova, concurenta în vârstă de 31 de ani locuiește de 8 ani la Paris. Deși lucrează ca agent imobiliar, ea are o experiență uimitoare în bucătărie.

Câștigător Chefi la Cuțite. Cine ia marele premiu în sezonul 11

A lucrat 5 ani în restaurante de renume din Franța, însă programul solicitant a făcut-o să renunțe la marea ei pasiune, pentru a avea timp și de fiul ei.

„Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni. Mie îmi place foarte mult să primesc oameni și să fac farfurii frumoase, chiar și seara, acasă, atunci când gătim. După un an de experiență și un an de studii în gastronomia franceză am dezvoltat în mine un gust mai rafinat de bucătărie.

Cu toate că am o experiență puternică, adică eu sunt mândră de experiența mea, evident că am emoții”, a spus concurenta de la Chefi la Cuțite, sezonul 11.