21.4 C
Iași
vineri, mai 3, 2024

Pe Mihai Dedu il stie toata lumea. Dar cine este sotia lui? Cei 2 sunt impreuna de 36 de ani

Must Read

Mihai Dedu, îndrăgitul știrist de la Pro TV, are o soție foarte discretă, pe nume Adriana, care lucrează și ea în trust din 1996. Cei doi formează un cuplu de 36 de ani, dar s-au căsătorit în 1992, după cinci ani de relație. Mai mult, Mihai Dedu și Adriana au împreună un fiu, pe nume Matei, student la ASE.

Mihai Dedu apare de luni până vineri la Pro TV. Acesta prezintă știrile de ani de zile la același post de televiziune. Cum viața sa profesională a fost mereu în lumina reflectoarelor, nu același lucru se poate spune despre cea personală. Acesta este de peste 35 de ani împreună cu partenera sa de viață, care i-a devenit soție în 1992.

Mihai Dedu de la Pro TV are o soție foarte discretă

Mihai Dedu și soția lui, Adriana, trăiesc de ani o poveste frumoasă de amor, dar discretă. Cei doi sunt împreună de 36 de ani, iar de 31 de ani sunt căsătoriți. Acest tablou este complet de când în viețile lor și-a făcut apariția Matei, care are 23 de ani și se pregătește să își finalizeze studiile economice.

„Am reușit să stăm împreună atâția ani datorită comunicării și faptului că ne iubim foarte tare. N-a fost romantic atunci când m-a cerut în căsătorie. A fost o hotărâre destul de bruscă, am zis: «Gata, ne căsătorim». S-a întâmplat după cinci ani de prietenie”, declara, în urmă cu ceva timp Adriana Dedu.

Deși cei doi sunt colegi de trust, doar Mihai Dedu este vedeta familiei, pentru că partenera sa de viașță a preferat să stea în spatele camerelor.

„Soția mea e în Pro TV din 1996. A fost discretă, are o modestie exacerbată”, mărturisește Mihai Dedu.

Mihai Dedu este mândru de fiul lui

Fost atlet de performanță, știristul are un fiu care i-a moștenit gena sportivă. Mihai Dedu recunoaște că este tare mândru de Matei, care studiază Management în limba engleză la Academia de Studii Economice, dar joacă și fotbal.

„E ca toți tinerii, ar vrea și televiziune, ar vrea și fotbal. Acum, ca meserie de bază, e studenția și fredonarea mașinii lui taică-su: «dă-mi mășina», îi place la refren, iar la strofă: «pune-i benzină»”, poveștește cu umor Mihai Dedu.

Totodată, știristul de la Pro TV recunoaște că liniștea familiei este perturbată doar de momentele în care fiul său uită să răspundă la telefon și să mai ajungă acasă.

„Nu ne înțelege că noi ne consumăm extrem de tare când nu știm unde este. Le are pe astea… Zice că am crezut că dormi. În alte conjuncturi, nici măcar nu ține telefonul deschis”, a precizat Mihai Dedu de la Pro TV.