22.4 C
Iași
duminică, iunie 16, 2024

Incredibil! Un interpret stadal isi intalneste idolul!

Must Read

Un interpret stadal isi intalneste idolul! In filmuletul de mai jos puteti vedea cum un interpret stadal interpreta o piesa a trupei Aerosmith, dar nu stia ca Steven Tyler era chiar în spatele lui.

Astfel, un tanar cantaret interpreta pe o strada din Moscova piesa „I don’twanna miss a thing”, una dintre piesele cele mai cunoscute ale trupei Aerosmith, aceasta piesa fiind compusa special pentru coloana sonora a filmului Armageddon. In momentul in care acest interpret stadal canta melodia, traind-o la o intensitate maxima, nici nu se gandea ca in spatele lui se poate afla Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith.

Imediat, acest interpret stradal s-a emotionat, emotiile reusind sa puna stapanire pe glasul sau. Steven Tyler a intrat in mijlocul melodiei, iar prezenta acestuia a fost o adevarata surpriza pentru tanarul artist. De asemenea, aceasta a fost o surpriza foarte placuta si pentru restul persoanelor care se aflau in acel loc.

Cei doi au realizat un duel incredibil, acestia fiind aplauzati si felicitati la scena deschisa de toti trecatorii care se aflau pe acea straduta din Moscova. Finalul cantecului este unul si mai emotionat, deorece cei doi pozeaza ca doi prieteni, aratand a fi doi colegi adevarati de trupa.

Cu siguranta, acest interpret stadal nu va putea uita niciodata ziua in care si-a intalnit idolul. Inca o data ne este demostrat ca atunci cand ne dorim cu adevarat un lucru, acesta se poate indeplini. Artistii stradali interpreteaza cu foarte multa daruire si pasiune melodiile cele mai cunoscute ale idolilor lor, iar acest lucru le este rasplatit. Nu ne ramane decat sa ii felicitam pe acesti interpreti stradali si sa le uram succes in cariera lor muzicala. Acestia demostreaza ca au foarte mult talent, iar daruirea si pasiunea pe care o pun in ceea ce fac ii transforma in niste artisti adevarati.