17.8 C
Iași
sâmbătă, mai 4, 2024

Jador în doliu: Tragedie în viața cântărețului

Must Read

Tragedie fără margini în viața lui Jador. Iată detaliile!

Tragedia lovește, din nou, viața lui Jador, cântărețul fiind profund afectat de trecerea în neființă a bunicii sale. După două săptămâni de spitalizare, bunica a pierdut lupta cu o boală gravă și s-a stins, la Spitalul Militar.

Starea ei era critică de la început, aflându-se în comă hepatică. Familia și medicii au făcut tot posibilul să o salveze, dar boala a fost mai puternică. Jador a fost foarte apropiat de bunica sa și acest eveniment tragic l-a lovit profund.

„Bunica mea e foarte bolnavă, e în comă hepatică.(…) E mamaia pe moarte, este internată la Spitalul Militar, moare.

E în comă, din păcate, cred că e sfârșitul, dar mai tragem o speranță.(…) Sperăm să-și revină, mama mea e foarte supărată de câteva zile, am chemat-o la mine, am chemat-o pe bunica la București la spital, sperăm să-și revină”, a dezvăluit Jador.

Jador se lasă de muzică

Jador a șocat întreaga lume prin postarea unei imagini în mediul online, în care se afla pe patul de spital, însoțită de un mesaj prin care își anunța fanii că își va pune capăt carierei muzicale la sfârșitul acestui an. Această dezvăluire a stârnit o serie de întrebări în rândul tuturor, în legătură cu motivul real al deciziei sale și dacă situația este cu adevărat atât de gravă pe cât a fost prezentată de artist.

Recent, într-un vlog, Jador a elucidat misterul stării sale de sănătate și a împărtășit planurile sale actuale. A dezvăluit că problema de sănătate cu care se confruntă poate fi rezolvată printr-o intervenție chirurgicală, însă, în ciuda acestei soluții, el susține în continuare că va renunța definitiv la cariera sa muzicală după terminarea acestui an.

Jador: „Nu-s pregătit să mă întâlnesc cu Dumnezeu acum”

Cu gânduri pline de neliniște, Jador se străduiește să înfrunte ideea că anul acesta va veni momentul să urce pentru ultima oară pe scenă. Nici în cele mai îndepărtate vise ale sale nu și-ar fi putut imagina că va ajunge în acest punct.

„Mi-e un pic rău acum, dar e operabil, e ok. Doar că partea nasoală e că o să mă las de cântat. Mă afectează pe partea asta. În rest e operabil, adică ce să am mai mult decât o posibilă moarte, o îmbrățișez și pe ea dacă vine, nu mi-e frică de ea. Doar că nu-s pregătit să mă întâlnesc cu Dumnezeu acum, că am fost golan, m-am cumințit acum, de curând”, a spus Jador pe vlogul „La o tură”.

Jador: „Am muncit toată viața ca să ajung aici și acum sunt nevoit s-o las”

Totuși, în ciuda temerilor, își adună curajul și hotărârea de a-și duce la bun sfârșit toate obiectivele pe care și le-a propus pentru acest an. După aceea, este pregătit să se predea în voia destinului.

Poate că ăsta e și testul, nu știu.(…) Până în decembrie mai am câteva piese de scos și din decembrie o să întrerup activitatea. O să terminăm, nu știu, Dumnezeu știe ce se întâmplă. Am muncit mult, sunt filmate clipurile. Ciudat, am muncit toată viața ca să ajung aici și acum sunt nevoit s-o las. E o chestie, nu-mi vine să cred. Sunt nevoit, că nu vreau, îți dai seama. Cred că toate sunt un cumul”, a mai spus Jador pe vlogul „La o tură”.

Astăzi, am primit o veste tristă despre viața lui Jador, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică populară din România. Bunica sa a înfruntat o boală gravă timp de două săptămâni și, din păcate, a pierdut bătălia. Starea ei a fost critică încă de la început, fiind în comă hepatică. Familia și medicii au depus toate eforturile pentru a o salva, dar boala a fost mai puternică.

Pentru Jador, această pierdere este devastatoare. Bunica sa a avut un rol important în viața lui, iar plecarea ei lasă un gol imens în inima artistului. El a mărturisit că a fost foarte apropiat de bunica sa și că acest eveniment tragic l-a lovit profund. Cu siguranță, acesta este un moment greu pentru Jador și familia sa, iar gândurile și rugăciunile noastre îi însoțesc în această perioadă dificilă.

În plus, o altă veste care a șocat fanii lui Jador a fost anunțul său că va renunța la cariera muzicală la sfârșitul acestui an. Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, el a anunțat că își va pune capăt carierei muzicale. Această decizie a stârnit multe întrebări în rândul fanilor săi, care vor să afle motivele reale ale acestei decizii și dacă situația sănătății sale este atât de gravă pe cât pare.

Într-un vlog recent, Jador a explicat motivele din spatele acestei decizii și a dezvăluit că are o problemă de sănătate care poate fi rezolvată printr-o intervenție chirurgicală. Cu toate acestea, el a subliniat că intenționează să renunțe la muzică după terminarea acestui an. Cu toate că se confruntă cu temeri și neliniști, Jador își adună curajul și hotărârea de a-și îndeplini toate obiectivele pentru acest an. După aceea, este pregătit să accepte ceea ce îi rezervă viitorul.

Este un moment dificil pentru Jador, în care se confruntă cu pierderea unei persoane dragi și cu renunțarea la o carieră muzicală de succes. Cu toate acestea, artistul demonstrează o forță interioară remarcabilă și o hotărâre neclintită de a face față provocărilor vieții. Vom rămâne alături de el în această perioadă și îi dorim multă putere și încurajare în tot ceea ce urmează să vină.