17.8 C
Iași
vineri, mai 3, 2024

Liviu Vârciu este în doliu! A fost găsit fără suflare. L-a marcat profund

Must Read

Liviu Vârciu este sfâșiat de durere. O persoană dragă lui a fost găsită fără suflare. Trupul a fost găsit carbonizat. Este vorba de un bătrân a cărui poveste de viață l-a marcat profund pe artist.

Liviu Vârciu este extrem de trist. A murit Gheorghe Pop, bătrânul care l-a făcut să plângă. Bărbatul din Maramureș l-a impresionat până la lacrimi pe artist. Acesta avea 94 de ani. El a fost găsit carbonizat. Trupul lui a fost descoperit de pompieri în casă.

Gheorghe Pop este bătrânul care l-a făcut pe Liviu Vârciu să plângă. S-a întâmplat într-un episod al emisiunii „Poftiți pe la noi, Poftiți pe la țară”. El a fost găsit mort în propria locuință. Bătrânul a murit carbonizat în casa lui din comuna Breb, județul Maramureș.

Bătrânul a fost găsit carbonizat

Pompierii din Sighetul Marmației au intervenit miercuri seară, 4 octombrie. Ei au venit cu două echipaje de stingere și un echipaj SMURD, alături de SVSU Ocna Șugatag. Aceștia s-au deplasat în localitatea Breb din județul Maramureș, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă. În momentul sosirii pompierilor la fața locului, incendiul se manifesta generalizat.

Pompierii au descoperit, după stingerea focului, cadavrul carbonizat al unui bătrân. Ulterior, s-a aflat că acesta este Gheorghe Pop. El era în vârstă de 94 de ani. Trupul bătrânului a fost transportat la morga spitalului din Sighetu Marmației. Acolo urma să se facă necropsia și să se stabilească cauza decesului.

La acest moment nu este cunoscută cauza izbucnirii incendiului. Bănuiala ar fi legată de necurățarea coșului de fum al sobei.

Gheorghe Pop a ajuns cunoscut după ce i-a impresionat până la lacrimi pe Anca Dinicu și Liviu Vârciu. S-a întâmplat într-un episod al show-ului „Poftiți pe la noi, Poftiți pe la țară”, difuzat pe Antena 1. Bărbatul locuia singur de aproape 25 de ani, de când soția lui a murit. El făcea ustensile, povestind că tot satul are greble făcute de el. Era cunoscut drept unul dintre cei mai pricepuți meșteșugari ai locului.

Liviu Vârciu, impresionat până la lacrimi de povestea bărbatului

„Toate mi le-a dat Dumnezeu. Regret că-s bătrân. Îmi pare că n-am trăit nimic”, a spus Gheorghe Pop.

Despre soția sa a avut numai cuvinte de laudă. A mărturisit că a fost prea bună, prea frumoasă. Liviu Vârciu și Anca Dinicu nu și-au mai putut stăpâni emoțiile pe măsură ce îl ascultau pe Gheorghe Pop.

„Vorbea cu atâta dragoste și cu atâta bucurie despre soția lui încât îți dai seama că oamenii au fost norocoși că au trăit într-o perioadă simplă, se aveau unul pe celălalt și atât”, a declarat Liviu Vârciu, potrivit a1.ro.