18.5 C
Iași
vineri, mai 3, 2024

România a cucerit America la cel mai mare concurs de talente din lume. 13 copii şi tineri s-au întors cu 55 de medalii în ţară

Must Read

13 copii şi tineri au trăit în urmă cu o lună, visul american. Cel mai mare concurs de talente din lume, World Championships of Performings Arts, organizat de Statele Unite ale Americii, a clasat România pe locul întâi mondial la talente.

Este pentru prima dată când toţi concurenţi români, cu vârste între 6 şi 21 de ani, au fost premiaţi cu medalii.Totalul medaliilor primite a fost de 55, dintre care 19 de aur.

De aplaudat este şi performanţa unuia dintre invitaţii noştri de la Observator. Pilotul de karting, Bogdan Cosma Cristofor. La 12 ani, pilotul român a devenit numărul unu mondial la clasa lui, după ce a câştigat cursa de karting de pe circuitul italian Franciacorta. Atât Bogdan cât şi fratele său, David Cosma Cristofor sunt şi ambasadori #beactive România.

Andreea Gherghiceanu (modeling), Andreas Adan Micu, Sofia Șutru (modeling), Andra Mihalcea (dans), Nicole Bucevschi, Alexandra Mazăre (instrument), Alessia Pavelescu, Maria Imperiale, Ariana Raisa Dinu (modeling și vocal), Alexandra Berindei (vocal), Dalia Florescu, Ioan Nae Valeriu (instrument) și Mihai Chirilă (modeling), sunt copiii și tinerii, cu vârste cuprinse între 6 și 21 de ani, care au reprezentat cu mândrie România la WCOPA 2023 în SUA.

Pregătirea întregii echipe a fost asigurată de directorul național Iolanda Deca, iar momentele artistice au fost realizate sub coordonarea coregrafei Paula Mitru Niculae.

Gala din America s-a desfășurat cu emoții mari pentru copiii și părinții care au trăit intens zilele competiției WCOPA 2023. Toți concurenții din echipa României, formată din 13 copii și tineri, au fost premiați cu 55 de medalii