19.2 C
Iași
duminică, mai 5, 2024

După 10 ani de mariaj cu Sergiu, Alessandra Stoicescu a împărtășit vestea cu toată lumea: “Suntem gata pentru…”

Must Read

Alessandra Stoicescu a împărtășit vestea cu toată lumea, pe rețelele de socializare. Ce a spus aceasta după zece ani de la nunta cu soțul ei!

Alessandra Stoicescu a făcut anunțul după zece ani de mariaj cu Sergiu Constantinescu. Ce a spus vedeta la un deceniu de când sunt împreună!

Alessandra Stoicescu și soțul ei au împlinit zece ani de la nuntă. Vestea a fost dată cu multă bucurie de prezentatoarea TV pe rețelele de socializare.

Desigur, nu putea lipsi și un mesaj frumos transmis de vedeta TV. Alessandra Stoicescu a ales să posteze un mesaj plin de cuvinte cu semnificație pentru ea și soțul ei.

“10 ani de iubire, nuntă, dans, noi doi, vacanțe, nopți albe, seriale, redacție, aprilie, trandafiri, discuții, decizii, aeroporturi, noiembrie, pe schiuri, Crăciun, test, minune, noi trei, hibiscus, cărucior, camera copilului, jucării, iulie, Sara, iubire și mai mare, destinații, bagaje, grădiniță, catalog, ajut eu, scufundări, tăticule, gala, Maldive, mami, îndrăgostiți, la școală, curcubeu, eveniment, părinți, botez, amintiri, fotografii, bunici, familia, la munte, telescop, nisip alb, balet, tort, fericire…

Vedeta TV a spus că este pregătită să petreacă următorii ani tot alături de Sergiu Constantinescu, ca și până acum. Nelipsită din declarațiile vedetei a fost și fiica celor doi, Sara. Aceasta are acum patru ani.

„Și suntem gata pentru următorii ani împreună, care ne vor aduce alte și alte bucurii, întâmplări și emoții de tot felul cu sufletul familiei noastre, Sara”, a postat vedeta pe rețelele de socializare.

Ce spune Alessandra Stoicescu despre soțul ei

Alessandra Stoicescu este destul de discretă în privința vieții sale amoroase. Chiar și așa, în puținele declarații pe care le-a făcut despre familia ei, vedeta spunea că are o relație specială cu soțul ei, Sergiu Constantinescu.

Cei doi se completează bine, călătoresc mult și se bucură în fiecare zi de fetița lor. Soțul vedetei TV mai are o fată din căsnicia anterioară, fiind și ea mereu invitată în vacanțe.

„Noi avem o relaţie foarte unită şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, că ne completăm foarte bine în toate. Ne plac vacanţele. Eu, până să-l cunosc pe el, nu mergeam nicăieri. (…)

Sergiu are copil şi implicit Bianca este şi a mea. Ca o soră. Nu pretind altceva şi nici n-a fost vorba vreodată, dar ea este parte din noi, merge în vacanţe cu noi, ea alege în ce vacanţe vrea să meargă cu noi”, spunea știrista într-un interviu pentru libertatea.ro.