22.4 C
Iași
duminică, mai 5, 2024

”Acum am un singur vis și un singur scop, să-mi salvez iubita”

Must Read

Celebrul Chuck Norris a renunțat la tot pentru a-și îngriji soția grav bolnavă! Să ai o carieră de succes la Hollywood, să ai milioane de fani în întreaga lume, să joci în filme fabuloase, este visul oricărui tânăr care bate la poarta celebrității din America. 

Însă, să ai toate acestea, ba chiar și mai mult decât atât, și să renunți fără să clipești la tot pentru a-ți îngriji soția, pare ireal.

Celebrul Chuck Norris, renumit pentru filmele ”cu bătaie”, are de fapt, un suflet incredibil. Actorul, acum în vârstă de 83 de ani, nu și-a lăsat soția nicio secundă singură, atunci când aceasta s-a confruntat cu probleme grave de sănătate.

Coșmarul a început în 2013, atunci când Gena Norris, soția celebrului actor, s-a îmbolnăvit crunt în urma unui RMN. Căsătorit de peste 20 de ani cu Gena, care i-a dăruit două fiice, Chuck a renunțat la tot și a ales să își dedice timpul exclusiv îngrijirii soției sale.

”La câteva ore după injecție am simțit că tot corpul meu arde, de parcă mi-ar fi trecut un fel de acid prin vene. Senzația de arsură a fost izolată la început, dar a continuat să se răspândească. Am suferit dureri crunte și complicații renale. Am zăcut pe un pat de spital timp de cinci luni și am avut nevoie non-stop de asisență medicală. Chuck dormea lângă mine în salon și mă ruga să trăiesc pentru a ne crește copiii”, a povestit Gena într-un interviu pentru Hello! Magazine.

”Am renunțat la cariera mea pentru a mă concentra pe Gena. Acum am un singur vis și un singur scop – să-mi salvez iubita. Cred că nimic nu este mai important, așa că nu am regretat niciodată decizia luată”, a declarat actorul în 2017, pentru revista Good Health.

Celebrul Chuck Norris a renunțat la tot pentru a-și îngriji soția grav bolnavă

Chuck Norris spune că sănătatea soției sale s-a deteriorat în urma unui RMN efectuat pentru artrita reumatoidă. Mai exact din cauza intoxicării cu substanța de contrast folosită în cadrul procedurii. Complicațiile au fost cumplite: nevralgii insuportabile și probleme cu rinichii.

”A fost un rezultat ridicol și nedrept. Aveam o viață perfectă înainte de boala mea. Eram într-o formă fizică excelentă. Făceam sport, mâncam sănătos, dar acum totul s-a terminat. Lupt pentru a trăi și sufăr de dureri fizice atroce”, a povestit Gena Norris, pentru Hello! Magazine.

Din nefericire, medicii nu au descoperit ce s-a întâmplat. Au încercat tot felul de tratamente, însă nu au ajutat-o deloc pe Gena. Ba chiar au suspectat o afecțiune oncologică. Apoi a apărut o versiune a diagnosticului conform căreia simptomele ei ar putea fi asociate cu boala Parkinson.

Văzând că nimic nu funcționează, actorul și soția lui au încercat să își dea seama singuri ce s-a întâmplat cu Gena. Așa au realizat că principala cauză a îmbolnăvirii a însemnat administrarea de gadoliniu. Acesta este un metal greu care face parte din agentul de contrast injectat înainte de RMN. Apoi, au obținut o confirmare avizată din partea unor specialiști din Nevada: otrăvire cu gadoliniu, scrie Diva Hair.

Chuck Norris și soția lui au cheltuit nu mai puțin de două milioane de dolari pentru tratamentele de recuperare. Situația a fost agravată de faptul că medicii nu au aflat imediat ce se întâmplă cu soția lui Chuck Norris.