23.2 C
Iași
duminică, mai 5, 2024

”Ziua în care l-am văzut…”

Must Read

El este Alexandru, românul stabilit în Spania care s-a trezit din comă după doi ani. Familia tânărului de 25 ani este uluită: ”Ziua în care l-am văzut…”

Un tânăr de 25 de ani este dovada că minunile există! Alexandru s-a trezit din comă după doi ani în care familia lui a trecut prin clipe îngrozitoare și au fost la un pas să își piardă speranța. Momentul în care el s-a trezit din comă a fost un miracol pentru toată lumea, iar mama lui a fost uluită de ce a văzut.

Alexandru a fost la un pas de moarte
Tânprul de 25 ani s-a trezit din comă după doi ani

Alexandru a ajuns în pragul morții, iar timp de doi ani a stat în comă în spital. Nimeni nu i-a mai dat nicio șansă, chiar dacă dorința familiei lui să se trezească era mare. Mare a fost minunea când acesta s-a trezit, într-un moment în care familia și medicii credeau că nu se va mai trezi niciodată. Mama băiatului a renăscut în același timp cu el.

Alexandru s-a trezit din comă după doi ani

Alexandru Ioniță s-a stabilit în Spania cu părinții lui, iar în urmă cu doi ani a fost bătut de 16 bărbați, care l-au băgat în comă.

Starea lui a fost critică, iar șansele să își revină au fost foarte mici. Acesta a ajuns la spital, iar medicii nu credeau că este posibil să se mai trezească din comă vreodată.

Tânărul a stat pe patul de spital doi ani, timp în care mama lui a stat lângă el și s-a rugat să își revină. Chiar dacă șansele erau foarte mici, femeia nu și-a pierdut speranța. În cele din urmă, Alexandru a șocat pe toată lumea și s-a trezit.

Nu doar că și-a revenit dintr-o comă de doi ani, dar a și reușit să își revină după câteva luni de la acel moment. Medicii au fost uluiți de performanța lui.

”Ziua în care l-am văzut stând din nou în picioare a fost cea mai fericită zi din viața mea”, a declarat mama lui Alexandru.

Cum au reacționat medicii

Medicii de la spitalul la care a fost internat au fost șocați de faptul că s-a trezit și au spus că este normal să treacă printr-o perioadă în care să nu fie la fel ca înainte de momentul să intre în comă. Dar au încredere că își va reveni treptat, în câteva luni.

Un alt miracol s-a întâmplat la spitalul din Botoșani. O mamă și-a aruncat copiii pe geam, iar unul dintre ei a murit și celălalt a ajuns în comă la spital. Băiețelul urma să fie deconectat de la aparate, medicii spunând că nu mai are nicio șansă, însă s-a trezit din comă în cele din urmă.

”Este normal să nu fie „complet funcțional”, căci abia s-a trezit. Faptul că a deschis ochii este deja un miracol în sine, restul va veni cu timpul. Este un adevărat luptător!” au spus medicii.