13.2 C
Iași
luni, mai 6, 2024

Gina Pistol a recunoscut: „L-am iertat”

Must Read

În urmă cu ani buni, Gina Pistol a recunoscut că a fost înșelată nu odată, ci de două ori. Soția lui Smiley a suferit enorm, dar a ales să rămână în relație. Într-un final, eforturile au fost inutile și a ajuns oricum la despărțire.

Fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite susținea că n-ar putea să stea cu un bărbat care nu o satisface. Pe de altă parte, ar sta cu un bărbat care o înșală, așa cum a pățit-o cu Nicola

„Nu ştiu dacă aş putea rămâne cu un bărbat cu care nu mă potrivesc la pat. Sexul într-o relaţie contează cam 50%.

Restul înseamnă încredere, compatibilitate, complicitate şi dragoste (…) Am fost înşelată de două ori. Nu poţi să dai cu piciorul la cinci ani de relaţie, doar pentru că o tipă s-a împiedicat în baie de el”, spunea blondina, la Poveștiri de Noapte.

Relație Ginei Pistol cu Nicola

La începutul anilor 2000, Gina Pistol se iubea cu un controversat milionar libanez. Cei doi au fost împreună vreme de 7 ani, timp în care s-au certat și împăcat de mai multe ori. Relația lor a ajuns la final în anul 2011, după ce mascații au intrat în casa în care locuiau împreună.

Relația prezentatoarei TV cu Nicola Saikaly a fost una cu suișuri și coborâșuri, dat fiind faptul că ea era o vedetă dorită de mulți, iar el avea probleme cu legea, dar și cu alte femei. Episodul cu mascații, dar și condamnarea la 13 ani de închisoare, au făcut-o pe fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite să se detașeze de cel care o ceruse în căsătorie, chiar dacă îl iubea.

„L-am iubit pe Nicola și încă îl mai iubesc. Dacă este vorba de vreo femeie, mai mult de o aventură cu ea nu va avea.

Mă deranjează să știu că are aventuri, pentru că sunt geloasă. Noi ne vedem în continuare, eu merg acasă, acolo unde am locuit cu el”, spunea Gina Pistol, la vremea aceea.

Gina Pistol și-a găsit fericirea în brațele lui Smiley

De mai bine de 7 ani, cântărețul și prezentatoarea TV trăiesc o poveste de iubire.

Cei doi au devenit și părinți, în urmă cu doi ani, când blondina a adus-o pe lume pe micuța Josephine. Astfel, familia lor s-a întregit și, mai mult de atât, odată cu nașterea fetiței, cântărețul și-a făcut curajul de a o cere pe Gina Pistol în căsătorie.

Bineînțeles că a acceptat, dar a ținut secretul logodnei până acum câteva luni. Abia la finalul lunii mai, Smiley și-a transformat iubita în soție, făcând atât cununia civilă, cât și nunta, în aceeași zi. Nu mai puțin de 300 de invitați au venit la marele eveniment de la malul lacului Snagov.