13.2 C
Iași
duminică, mai 5, 2024

O mamă a murit la niciun un după ce fiul ei a plecat la îngeri. Daniela a plecat la 41 de ani,cu speranța că își va revedea băiatul

Must Read

O mamă a murit la niciun un după ce fiul ei a plecat la îngeri. Daniela a plecat la 41 de ani, cu speranța că își va revedea fiul dispărut în valurile mării cu un an în urmă.

Tragedia și-a făcut apariția în viața Danielei atunci când fiul ei, Lucian, a încercat să își salveze prietenul, pe Aurel, care se aventurase în apă, la Costinești, deși salvamarii arboraseră steagul roșu. Era 9 august 2022. Aurel și Lucian au pierit în valurile uriașse, iar trupului lui Lucian Arion nu a fost găsit nici până astăzi.

La niciun an distanță de moartea tragică a lui Lucian, familia sa a trecut printr-o nouă dramă cumplită! Mama băiatului, Danieala, a murit la numai 41 de ani de tristețe, după un an în care a tot sperat că băiatul ei se va întoarce acasă și că nu și-a găsit sfârșitul în apele mării.

Daniela a plecat la 41 de ani, cu speranța că își va revedea fiul

Daniela a plecat la 41 de ani, cu speranța că își va revedea fiul! Potrivit spuselor apropiaților, femeia nu a încetat nicio clipă să se gândească la fiul ei, iar în ultima perioadă nu mai putea nici măcar să mănânce.

Și-a petrecut ultimele zile din viață la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Vaslui și medicii au făcut tot ce au putut pentru a o salva. Însă toate eforturile au fost în zadar.

Daniela mai avea două fiice, una studentă în anul II la Facultatea de Litere din Iași, iar cealaltă elevă în clasa a XI-a.

”Viața a vrut așa. Aveau o familie foarte frumoasă, erau muncitori, respectuoși, liniștiți. Uitați-vă ce copii educați și cu bun-simț au! Ea era o mamă devotată. Și-a îndrumat copiii spre școală, să meargă la facultate, să realizeze ceva serios în viață. Soțul ei muncește în Germania.

Acum, dacă fata care este studentă merge la Iași, cea mai mică va rămâne în grija bunicii sale. Nu îi va fi ușor, că și ea și soțul ei, care și el este bolnav, au suferit mult. După situația cu nepotul, acum și-au înmormântat fiica la doar 41 de ani.

Daniela ar fi împlinit 42 de ani în septembrie. Dar Dumnezeu le așază pe toate cum știe. Ce mai poate fi spus… Multă putere de a trece peste această durere celor din familie și sincere condoleanțe”, au spus apropiații familiei Arion, potrivit Vremea Nouă.