13.2 C
Iași
luni, mai 6, 2024

Și-a pierdut soțul chiar în ziua nunții, însă fiica lor s-a născut la 3 ani de la moartea fulgerătoare a tatălui său. Micuța seamănă perfect cu bărbatul decedat

Must Read

Și-a pierdut soțul chiar în ziua nunții, însă fiica lor s-a născut la 3 ani de moartea fulgerătoare a tatălui său. Micuța seamănă perfect cu bărbatul decedat! 

Viața bate filmul este, de multe ori, extrem de real. Întâmplări reale, pline de dramatism și emoție, pot ”bate” lejer un scenariu dramatic de film. O astfel de poveste cumplit de tristă, însă și plină de emoție și speranță, este și cea a lui Sian Goodsell și a soțului ei, Jason Goodsell.

Cei doi s-au cunoscut pe Tinder în 2014. Dragostea a fost la prima vedere, iar cei doi au decis să se căsătorească pentru a-și împlini viața.

Exact ca într-un film romantic, Jason a cerut-o în căsătorie pe Sian pe plajă, la apusul soarelui, în Bunbury, Australia de Vest. Însă, fericirea nu avea să dureze prea mult. La numai șase zile de la logodnă, Jason a primit un diagnostic crunt – avea cancer la intestin și ficat. Boala ajunsese deja în stadiul IV. Timp de doi ani, tânărul s-a luptat pentru viața lui și întreaga familie a sperat că va reuși să învingă această maladie.

Însă, totul a luat o întorsătură dramatică chiar în ziua cununiei civile lor, pe 3 mai 2019. Jason a murit fulgerător, iar Sian și-a pierdut soțul chiar în ziua nunții. Chiar dacă Sian se aștepta ca soțul ei să moară, nu s-a gândit niciodată că îl va pierde fix în ziua nunții, la vârsta de 30 de ani, scrie Diva Hair.

Fiica lor s-a născut la 3 ani de la moartea fulgerătoare a tatălui său

Însă, Sian a refuzat să renunțe la Jason, chiar și după moartea acestuia. Și-a amintit că în timp ce urma tratamentul împotriva cancerului, Jason a și-a congelat sperma. Astfel că femeia a apelat la Fertilizarea in Vitro și a reușit să rămână însărcinată.

Matilda a venit pe lume pe 26 decembrie 2022, însă bebelușul s-a născut prematur. Pe 18 ianuarie 2023, la nici o lună de la naștere, micuța Matilda a fost supusă unei intervenții chirurgicale, iar apoi a mai rămas la Terapie Intensivă pentru încă 17 săptămâni.

Din fericire, Matilda a putut pleca cu mama ei acasă pe 17 mai 2023. Copila semănă leit cu tatăl ei, care a murit cu trei ani înainte ca ea să vină pe lume. Deși nu a apucat să îl cunoască, Matilda va auzi foarte des povești despre el, căci mămica deja a început să îi spună cine a fost tatăl ei și să îi arate poze.