13.2 C
Iași
duminică, mai 5, 2024

Nicolae Botgros trece prin clipe grele. Maestrul, strigat de durere: „Asa tare doare”

Must Read

Nicolae Botgros nu poate trece peste durerea provocată de moartea ființei iubite. Lidia Bejenaru a fost răpusă de cancer și s-a stins din viață în anul 2021, la vârsta de 68 de ani. Maestrul își strigă durerea în ziua în care ar fi trebuit să sărbătorească 52 de ani de căsnicie alături de soția lui. 

Pe data de 5 octombrie 2023, Nicolae Botgros și soția lui ar fi trebuit să sărbătorească 52 de ani de la căsătoria lor. În memoria parteneri sale de viață, artistul a transmis un mesaj înduioșător. Lidia Bejenaru s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani, în data de 26 iulie 2021, zi dureroasă peste care maestrul Nicolae Botgros nu poate trece. Cei doi soți ar fi trebuit să sărbătorească 52 de ani de căsnicie, însă nu a mai fost posibil.

Nicolae Botgros, sfâșiat de durere

De aproximativ 2 ani nu trece zi fără ca Nicolae Botgros să nu-și îndrepte privirea către cer, acolo de unde știe că soția lui îl veghează. Durerea provocată de pierderea ființei iubite l-a făcut pe artist să vadă viața cu alți ochi. Deși la evenimente și petreceri private își maschează tristețe, pentru că așa îi este natura profesiei, maestrul susține că nimic nu mai este la fel de când a rămas singur.

„Astăzi am fi spus cu toții ”la mulți ani, Nicolae și Lidia Bejenaru-Botgros”, cu ocazia împlinirii a 52 de ani de la căsătoria noastră. Dar… mare-i jalea-n sufletul meu, a lui Cornel, Angela și Cristi. Știe bunul Dumnezeu! Nu am moarte cu tine nimic. Eu nici măcar nu te urăsc, dar cum ar fi să fiți voi în locul meu, și cum oare v-ați simți. Eu asta, nicidecum nu vă doresc, când știți că așa de tare doare”, a scris Nicolae Botgros, potrivit starpopular.ro.

Ziua în care a rămas văduv nu o va putea uita niciodată. Nicolae Botgros poartă în suflet o durere care nu poate fi exprimată în cuvinte. Ligia Bejenaru suferea de cancer la colon și fusese operată de mai multe ori, însă organismul a cedat în fața bolii.

”Viața mea e una din cele mai grele. Chiar dacă mă vedeți zâmbind pe scenă, la evenemente private, așa mi-i profesia. Nu am ce face. Doar Lidiuța, de sus, mă învață cum să fac toate astea. Îmi vine foarte des în vis și mă pune la cale, dar îmi lipsește foarte muuult. Cu regret în suflet, îți spunem toți. Adio, nu te voi uita nicicând, scumpa mea Liduța”, a adăugat Nicolae Botgros.