9.2 C
Iași
luni, aprilie 22, 2024

Uimitor! Spectacol remarcabil realizat de catre patru fete!

Must Read

Patru fete au realizat un spectacol remarcabil. Este vorba despre Mylene, Celina, Irene şi Almira Cercado, patru surori din Filipine, care au varste cuprinse intre 19 si 27 de ani. Acestea au participat la editia 2015 a a concursului X Factor din Marea Britanie, unde au realizat un spectacol remarcabil.

Chiar daca la inceput cele 4 surori pareau foarte emotionate si timide, in momentul in care au inceput sa cante totul s-a schimbat. Fetele din Filipine s-au sincronizat perfect, realizand o coregrafie foarte bine pusa la punct. Mama lor a fost alaturi de ficele sale in tot acest timp si cu siguranta a fost foarte mandra sa vada ce fete talentate are.

Mylene, Celina, Irene şi Almira Cercado au interpretat piese „Bang bang”, piesa cantata de Jessie J, Ariana Grande si Nicki Miraj. Cu sigurata, alegerea acestei piese a fost una corecta, deorece aceasta le-au pus in valoare atat calitatile vocale deosebite, cat si energia fantastica pe care o detin ca soliste, dar si ca dansatoare. Cele patru fete i-au fermecat pe toti cei din jur cu vocile lor atat de superbe. Membrii juriului au fost uimiti de talentul lor si le-au felicitat pentru talentul si pasiunea si daruirea pe care o au pentru muzica. Pe langa membrii juriului care au fost fascinati de acest spectacol remarcabil si intreg publicul spectator au avut o reactie pozitiva. Intreg publicul spectator s-a ridicat in picioare si le-au aplaudat la scena deschisa, apeciindu-le pe buna dreptate talentul. Atitudinea lor, impreuna cu interpretarea de senzatie si plina de energie, le-au facut cu adevarat celebre.

Nu ne ramene decat sa le felicitam pe aceste fete atat de talentate, care au reusit sa ofere un spectacol remarcabil pe scena unui concurs de talente din Marea Britanie si sa le uram mult succes in cariera muzicala pe care o vor urma.