12.4 C
Iași
luni, aprilie 29, 2024

Începuse să întarzie la munca, dar până la urmă șeful a chemat-o afară să vorbească ceva cu ea

Must Read

În ultima perioadă, Veronica începuse să întârzie frecvent la locul de muncă, iar în cele din urmă, șeful ei a decis să discute cu ea despre acest aspect, avertizând-o să nu se mai repete.

A doua zi, superiorul ei a chemat-o pentru a avea o conversație cu ea. Femeia, temându-se că va fi concediată, a început să plângă.

Veronica, angajata din fotografia alăturată, a trăit o experiență memorabilă, pe care cu siguranță nu o va uita prea curând.

Lucrând la un cămin pentru îngrijirea persoanelor vârstnice și neajutorate, Veronica a avut ani grei în spatele ei. S-a luptat cu cancerul, dar niciodată nu s-a plâns și nu a lipsit nici măcar o zi de la serviciu.

Cu toate acestea, întârzierea sa constantă în ultima vreme a determinat șeful să îi atragă atenția. Veronica și-a cerut scuze și a explicat că motivul întârzierilor era lipsa unei mașini.

În ziua următoare, șeful i-a cerut să iasă afară cu el pentru a discuta. Cu lacrimi în ochi și gândindu-se la cel mai rău scenariu – concedierea, Veronica a rămas uluită când șeful i-a arătat spre o mașină din depărtare. Acesta o cumpărase special pentru ea, spunându-i: „Știu cât de greu ți-a fost și sper că acest mic dar din partea mea te va ajuta. Vreau să știi cât de mult te apreciez!”

Gestul generos al șefului i-a adus atât bucurie, cât și o soluție la problemele de întârziere, reconfirmând că aprecierea și empatia pot face diferența în viața cuiva.