24.2 C
Iași
luni, mai 6, 2024

Tată, dacă vrei mașină de asta la poartă, trebuie să muncești”. Bolid de lux, la un târg de vechituri din Cluj

Must Read

Apariție neașteptată la un târg de vechituri din Negreni, județul Cluj. Printre produsele și hainele second hand și-a făcut apariția și un bolid de lux în valoare de 150.000 de euro.

BMW-ul ultimul model a fost parcat printre standurile de vechituri. Întrebat dacă este de vânzare comerciantul a ținut să precizeze că trebuie multă muncă pentru așa bijuterie.

Bolid de lux printre vechituri

”Dacă vrei să ai mașină din asta vinde second hand. Uite ce mașină am. 150.000 de euro am dat pe ea. Dar fii atent trebuie să muncești tată, nu că așa și așa… Și ai din asta la poartă”, a spus bărbatul.

Imaginile au fost postate pe TikTok de un utilizator și au devenit în scurt timp virale. Rugat să îi arate și interiorul, comerciantul nu a mai fost așa amabil.

“Nu arăt acuma, dar uită-te la ea”, a mai spus bărbatul.

Un comerciant s-a prezentat la Târgul de la Negreni cu un BMW de 150.000 de euro și a parcat ”bijuteria” lângă standul unei vindea haine din piele. ”Dacă vrei să ai mașină din asta trebuie să aduni bani. Uite ce mașină am. 150.000 de euro am dat pe ea. Dar trebuie să muncești tată, nu căp așa și așa… Și ai din asta la poartă”, a spus bărbatul.

Când i s-a cerut să o deschidă puțin, bărbatul de etnie romă nu și-a mai găsit cheile.