8.3 C
Iași
joi, mai 2, 2024

O mamă fără mâini reușește să-și crească singură fiica de patru ani

Must Read

Sarah Talbi este dovada vie a faptului că dragostea unei mame pentru copilul ei nu cunoaște limite și poate depăși orice. Îndrăgita mămică s-a născut fără brațe, dar acest lucru nu o împiedică să dea totul pentru prețioasa ei fetiță.

Cum reușește o mamă fără mâini să-și crească singură fiica de patru ani

Artista Sarah Talbi se bucură de viața sa din Bruxelles, Belgia, în ciuda numeroaselor provocări cu care s-a confruntat de-a lungul vieții. Născută fără brațe, Sarah a trebuit să învețe rapid cum să facă lucruri folosindu-se de picioare. De la a se îmbrăca până la a pregăti masa, nimic nu era imposibil pentru ea.

Sarah a muncit din greu pentru a se educa și a făcut totul cu relativ puțin ajutor. În copilărie, copiii au întrebat-o de ce nu are brațe, dar acest lucru nu a deranjat-o niciodată. Ea a explicat: „Pentru mine, a fost absolut normal. Credeam că există o mulțime de alți oameni fără brațe și că eu eram doar unul dintre acei oameni.”.

În septembrie 2018, Sarah și-a îndeplinit cel mai mare vis – a devenit mamă. S-a născut fiica ei, Lilia. Ea a avut grijă de fetița ei, acum în vârstă de trei ani, spălând-o și îmbrăcând-o singură. Cum reușește, în ciuda faptului că nu are mâini? Forța centrală a lui Sarah i-a permis să o ridice pe Lilia din pat și a ajutat-o să gătească în bucătărie. Tăia legumele și chiar știa cum să frământe aluatul cu degetele de la picioare.


Artista spune că a fost mai precaută când fiica ei era încă nou-născută și s-a bazat pe ajutorul soțului ei. Sarah încă își dădea seama cum să se descurce având un copil, ceea ce nu a fost întotdeauna ușor. Ea a subliniat faptul că a avut parte de sprijinul soțului ei și a precizat că acesta a fost un tată foarte implicat atunci când a crescut-o pe Lilia. Nu a fost întotdeauna ușor să împartă sarcinile, deoarece Sarah dorea să fie alături de fetița ei în toate modurile posibile. Ea a împărtășit:

„A fost foarte dificil pentru că, în calitate de mamă, îți dorești acea legătură directă. Niciodată nu am avut nicio problemă în a cere ajutor atunci când a fost vorba de handicapul meu, dar a cere ajutor când a fost vorba de copilul meu a fost greu de suportat”.

Articol preluat de pe qbebe.ro