25.3 C
Iași
joi, mai 2, 2024

O bunică a făcut economii timp de patru ani pentru a-i cumpăra nepoatei sale rochie de la balul de absolvire

Must Read

O adolescentă de peste hotare a înduioșat mediul online atunci când a împărțit cu internauții gestul frumos al bunici sale. Se pare că bunica a economisit timp de 4 ani pentru a-i cumpăra nepoatei sale cea mai frumoasă rochie pentru balul de absolvire al liceului.

Jayden Shatzer, fostă elevă a liceului Greencastle-Antrim, din SUA, a postat pe TikTok mai multe filmulețe în care a vorbit despre bunica sa, Kim, dar și despre dragostea pe care aceasta i-o poartă.

Jayden a mărturisit că a sa bunică iubitoare a economisit timp de 4 ani, ca să-i poată cumpăra nepoatei sale cea mai frumoasă rochie de la balul de absolvire. Suma totală pe care a strâns-o femeia a fost 357 de dolari

„Bunica mea a început să pună bani deoparte pentru mine încă de când am început liceul”, a scris aceasta în descrierea videoclipului său de pe TikTok.

Filmulețul a devenit viral, internauții fiind surprinși de gestul frumos al bunicii.

„Vă doresc fiecăruia dintre voi să aibă o bunică așa cum am eu”, a mai transmis Jayden.

Iată ce au avut oamenii de spus internauții:

„Ce drăguț din partea bunicii tale!”;
„Mi-aș fi dorit ca bunica mea să fie încă în viață. Mi s-a făcut dor de ea când am văzut filmulețul. Mă bucur pentru voi”;
„Bunica ta este o persoană specială. Pare cea mai dulce persoană”.

După cum era de așteptat, toată lumea a fost impresionată de gestul femeii și pe bună dreptate, nu-i așa?

Jayden s-a simțit foarte bine la bal, îmbrăcată în rochia pe care a cumpărat-o datorită bunici sale. A postat mai multe fotografii în care apare și iubitul ei, care i-a admirat la rândul său rochia.

„Cea mai frumoasă rochie de bal! Mai ales că are o poveste așa frumoasă”, i-a mai scris cineva în comentariile pozelor pe care le-a distribuit pe rețelele de socializare.

Nu mai spunem ce fericită a fost bunica, să-și vadă nepoata îmbrăcată cu cea mai frumoasă rochie, dansând și zâmbind cu gura până la urechi.

Această poveste simpatică ne confirmă ceea ce știam deja: bunicile chiar sunt minunate și merită apreciate în fiecare zi!

Articol preluat de pe qbebe.ro