23.2 C
Iași
joi, mai 2, 2024

„Cash-Ul Intră”. Și-A Cumpărat Apartament De 100.000 De Euro

Must Read

În urmă cu șase ani, fosta asistentă TV s-a căsătorit cu Daniel Niculescu și a devenit mamă pentru prima oară, moment în care aparițiile sale televizate au devenit din ce în ce mai rare.

Bruneta s-a dedicat vieții de familie, deși avea o carieră lungă în televiziune. Recent, aceasta a dezvăluit sursele sale de venit, susținând că și-a achiziționat un nou apartament și un bolid de lux.

În anul 2016, Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au făcut nunta, avându-i ca nași pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. În luna iunie a aceluiași an, vedeta a devenit mamă pentru prima oară, atunci când a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Din ce câștigă bani Andreea Tonciu, după ce s-a retras din televiziune
Din ce câștigă bani Andreea Tonciu, după ce s-a retras din televiziune. În prezent, vedeta câștigă sume considerabile din contractele de imagine și din campaniile de promovare pe care le derulează în mediul online. Pe contul de Instagram, aceasta este urmărită de peste 400 de mii de persoane.

Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, Andreea Tonciu a explicat că soțul ei este cel care se asigură de bunăstarea familie. Aceasta a mărturisit că nu ar putea avea un job comun, ci ar investi banii într-o afacere proprie.

„Cash-ul intră, dar intră din alte resurse. Resursele vin din partea soțului, pentru că eu sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult.

Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare sau ceea ce îmi place mie cel mai mult, să mă angajez bucătar. Aș investi și mi-aș face propria afacere cu bucătărie cu mâncare, să fiu patroană”, a susținut Andreea Tonciu.

Vedeta și-a cumpărat apartament de 100.000 de euro
Recent, Andreea Tonciu a făcut două investiții importante. Aceasta și-a achiziționat un nou apartament, în valoare de aproximativ 100.000 de euro. Mai mult, soția lui Daniel Niculescu a devenit proprietara unui bolid în valoare de 200.000 de euro.

„Acest apartament are trei camere și două băi. (…) Un apartament ca al meu costă peste 150 de mii de euro. Știi ce este fericit pentru mine? Eu stau și toate îmi vin. E, vezi, știi ce înseamnă să fii mamă, ce responsabilitate pot să am?! (…) Peste 200 de mii de euro am cheltuit pe mașina cea nouă. Vrei să-ți spun câți bani am în contul din bancă?”, a mai mărturisit bruneta, în aceeași emisiune.