21.4 C
Iași
sâmbătă, mai 4, 2024

Anunțul momentului despre Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu… S-a întâmplat după ce s-a mutat tatăl ei la azil, după ce a fost sunată în SUA

Must Read

Anunțul momentului despre Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu… S-a întâmplat după ce s-a mutat tatăl ei la azil, după ce a fost sunată în SUA
După ce Irinel Columbeanu a ajuns la azilul Sfântul Ioan acum aproape două săptămâni, fiica sa, Irinuca, a luat o decizie radicală.

Irina Columbeanu și-a șters pagina de Instagram

Adolescenta, care se apropie de vârsta de 18 ani, a optat să-și închidă contul de Instagram. Prin urmare, la o simplă căutare a numelui ei pe rețeaua de socializare, apare un mesaj care anunță că pagina nu mai este disponibilă. Mesajul specifică că linkul poate să nu fie valid sau că pagina a fost ștearsă, îndemnându-i pe vizitatori să se întoarcă la Instagram.

Chiar dacă trecuse mai bine de un an de la ultima sa postare sau story, Irinuca a decis să închidă complet contul său pe rețeaua de socializare. Cu toate acestea, în ultimul timp, ea era întrebată frecvent în comentarii când va reveni cu noi postări. Cu toate acestea, nu a oferit niciun răspuns.

Monica Gabor, mama Irinucăi și fosta soție a lui Irinel Columbeanu, prezintă aceeași absență de pe Instagram. Ultima sa postare datează din 24 octombrie 2022, cu aproape un an în urmă. Nu se cunoaște motivul pentru care niciuna dintre cele două nu mai este activă pe rețelele de socializare.

„Ne pare rău, această pagină nu este disponibilă. Este posibil ca linkul pe care l-ai accesat să nu fie valid sau ca pagina să fi fost ştearsă. Mergi înapoi la Instagram”.

Irinel Columbeanu are speranța că fiica sa îl va vizita la azil. În urmă cu doar două zile, în timpul unui podcast numit „Fiță cu Adiță,” el a dezvăluit că a fost contactat de Irinuca și că au schimbat câteva mesaje, iar comunicarea a avut loc și cu fosta sa soție, Monica Gabor. Cu toate că acceptă trist realitatea vieții pe care o duce acum, fostul afacerist speră că fiica sa nu îl va uita și că va veni să îl viziteze la azil:

„Irinuca m-a sunat. Și Monica mi-a scris… Am comunicat în acest mod, scris și verbal, cu amândouă. Știu că sunt aici și poate cine știe, mă vor vizita…”, a povestit acesta.