10.2 C
Iași
duminică, mai 19, 2024

M-aș fi lăudat în gura mare, nu e nimic de ascuns

Must Read

Motivul pentru care Carmen Șerban nu are copii: „M-aș fi lăudat în gura mare, nu e nimic de ascuns”

Carmen Șerban, faimoasa cântăreață de muzică de petrecere, a fost invitată în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV, unde a împărtășit detalii despre viața sa profesională și personală. Printre subiectele abordate, artista a dezvăluit motivul pentru care nu are copii și a dat explicații în privința zvonurilor conform cărora ar fi mamă unei fetițe.

Cu toate că Carmen iubește enorm copiii, ea nu a simțit niciodată că ar fi în stare să devină mamă. „Eu nu am copii, dar dacă i-aș fi avut, m-aș fi lăudat în gura mare. Nu am nimic de ascuns în această privință. Viața nu m-a binecuvântat cu darul maternității. Sincer, nu mă văd în rolul de mamă, chiar dacă îmi plac foarte mult copiii și aceștia sunt prezenți la toate spectacolele mele”, a mărturisit Carmen Șerban în emisiunea „Exclusiv VIP” de pe Prima TV, așa cum relata fanatik.ro.

Recent, s-au răspândit zvonurile potrivit cărora artista ar fi mama unei fetițe. Însă, Carmen a venit să clarifice situația și să spulbere misterul, explicând că imaginea în care apare alături de o micuță este de fapt cu nepoțica ei, nu cu fiica sa. „Am citit în presă că s-ar fi spus că am un copil, dar este nepoțica mea, nu fetița mea. Au apărut tot felul de scandaluri în familie, cumnata mea credea că eu am spus aceste lucruri, dar aceste afirmații erau inventate de presă. Copiii ei sunt ai ei și ai fratelui meu”, a mai adăugat Carmen.

Carmen Șerban are 51 de ani și a lansat peste 20 de albume de succes de-a lungul carierei sale. Ea a colaborat cu numeroși cântăreți celebri din România și a avut fericițe proiecte în străinătate, unde a fost întâmpinată cu entuziasm de către admiratorii săi, conform bzi.ro.