10.2 C
Iași
duminică, mai 19, 2024

pe primul loc la veniturile obținute din videochat

Must Read

IT-ul se numără printre sectoarele de activitate cu cele mai bine plătite locuri de muncă, dar industria videochatului îi face serios concurență. În acest context, nu este deloc surprinzător că peste 200.000 de persoane aleg să activeze ca modele de videochat în România.

De la 687 de milioane de lei la 1,9 miliarde de lei

Dacă Federația Rusă și Columbia se situează în topul țărilor cu cei mai mulți angajați în videochat, noi ocupăm o poziție fruntașă în ceea ce privește mărimea veniturilor obținute. De altfel, cifra de afaceri încasată din videochat a crescut la 1,9 miliarde de lei în anul 2022, față de 687 de milioane de lei în anul 2020.

Mai mult decât atât, se estimează că 30% din industria de videochat în care se vorbește limba engleză, la nivel mondial, este în România. În ceea ce privește veniturile, poți găsi un studio videochat București care să îți ofere un venit garantat, cuprins între 1.000 și 1.500 de euro, încă din prima lună de începere a colaborării, chiar dacă nu ai experiență în domeniu.

Care sunt avantajele de a lucra ca model de videochat?

În contextul economic de astăzi, este firească dorința de a obține venituri mai mari. Din păcate, în cazul multor persoane, studiile finalizate nu le aduc mulțumirea financiară pe care o doresc, fiind nevoite să își îndrepte atenția către alte oportunități de carieră.

Joburile de videochat, fie că sunt descoperite prin Instagram Ads, pe Facebook sau pe site-urile de recrutare, încântă de la prima vedere, grație numeroaselor beneficii oferite. Venitul mare, ce poate fi câștigat chiar din prima lună, nu este singurul avantaj atunci când lucrezi ca model.

Spre exemplu, studiourile de videochat profesioniste, care își respectă modelele, investesc în formarea lor, prin traininguri specializate. De aceea, sunt angajate chiar și persoanele fără experiență. Din prima zi de începere a colaborării, ele urmează un training riguros, prin care sunt învățate toate secretele acestei profesii, având la îndemână instrumentele necesare pentru a obține performanța dorită.

Dezvoltare personală într-un studio de videochat

Ai început deja să lucrezi la un videochat București? Vei observa cum fiecare zi este o nouă oportunitate de a evolua. Dacă crezi că este de ajuns să fii frumoasă pentru a deveni un model de succes, ești departe de adevăr, însă echipa cu care lucrezi îți oferă sprijin pentru a atinge cotele succesului.

Dincolo de suportul tehnic, vei învăța să îți îmbunătățești abilitățile de comunicare, să îți testezi inteligența emoțională și să îți perfecționezi limba engleză. De asemenea, creativitatea ta va fi în fiecare zi pusă la încercare, pentru a realiza conținut de calitate, atrăgător pentru admiratorii tăi.

Prin urmare, persoanele care au ales să lucreze ca model de videochat, au descoperit o industrie prietenoasă, cu oameni calzi, care le sunt alături și le ajută să progreseze. În plus, eforturile lor sunt răsplătite cu bonusuri atractive, cadouri și vacanțe, care le confirmă cât sunt de apreciate pentru rezultatele obținute.

De aceea, videochatul rămâne o industrie cu cele mai mari venituri în România, ce oferă noi oportunități de carieră persoanelor dornice să obțină independență financiară, dar și satisfacție profesională.