8.2 C
Iași
marți, aprilie 23, 2024

Spectacolul fermecător al acestei gimnaste cu mingea nu te va lăsa să-ți desprinzi privirea de la ea

Must Read

Majoritatea dintre noi avem dureri de spate doar daca ne aplecam pentru  a ridica un lucru cazut pe podea, insa gimnasta din filmuletul urmator are niste miscare deosebit de impresionante lasâdu-ne cu gura cascată.

Probabil si voi va intrebati ca si mine cum face ea aceste miscari nu ?! Aceasta intrebare se afla in mintea tuturor dupa ce au vazut acest spectacol absolut uimitor al gimnastei bulgare Boyanka Angelova. Tânăra gimnasta a făcut senzație la Campionatele Europene de juniori din Torino din anul 2008, insă numai cativa ani mai târziu videoclipul a fost postat pe YouTube, sub titlul “Someone should tell this girl that this can’t be done” in traducere Cineva ar trebui să-i spună aceastei fete că acest lucru nu poate fi făcut, iar acum a devenit un clip viral, oamenii fiind mai mult decat impresionati dupa urmarirea acestuia.

Pană acum am vazut multe spectacole frumoase insa nici unul ca acesta. Gimnasta bulgara executa intr-un mod armonios si fermecator miscari acrobatice ale corpului si in acelasi timp controleaza si mingea devenind astfel un spectacol uimitor de talent si maiestrie.

Toate acestea avand o varsta de doar 13 de ani, din care si-a petrecut jumatete repetand aceste miscari care au lasat juriul și publicul în stare de șoc, nimeni nu credea ca este omeneste posibil ca cineva sa poata duce la bun un exercitiu de o asemenea dificultate, insa ea a reusit acest lucru prin repetitii si exercitii fizice sustinute. 

Asadar performanta ei ne demonstreaza inca o data ca oamenii sunt capabili de lucruri uimitoare ce depasesc imaginatia oricaruia dintre noi,  dandu-ne in continuare sperante pentru a reusi sa schimbam lumea intr-un loc mai bun.

Chiar un comentator pe YouTube spunea ca aceasta tanara a castigat mai mult decat o medalie … Ea castigandu-ne tot o data inimile noastre, a celor ce au urmarito cu sufletul la gura!

 

Si tu ești impresionat? Distribuie acest video pe pagina ta de Facebook pentru a impartasi zambete cu toti prietenii tai!