30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Aceasta pisica este una dintre putinele pisici cu un puternic autocontrol

Must Read


Pisicile sunt intotdeauna considerate animale temperamentale. Ele nu pot fi usor imblanzite si nici nu pot fi fortate sa tina la stapan sau sa se joace cu o persoana atunci cand nu doresc. Fiind feline mici, aceastea si-au gasit locul in casele noaste insa si-au pastrat o parte din caracterul vulcanic de pradator, care le contureaza comportamentul. Insa, aceasta pisica este o exceptie pentru specia sa. Pisicile nu sunt pritene cu papagalii sau cu orice tip de pasare de altfel fiind pe trepte diferite in latul trofic, dar aceasta pisica da dovada de stoicism suportandu-l pe acest papagal.

Privind videoclipul de mai jos veti vedea ca nu toate pisicile devin agresive atunci cand sunt stresate sau suparate. De exemplu, aceasta suporta sicanele papagalului poate din dragoste pentru el sau poate de lene. Are un puternic autocontrol si poate rezista tentatiei de a-l fugari pe papagal de langa ea.

Felinele apreciaza foarte mult orele de relaxare insa aceasta pisica a vut parte de un rasfat culminat cu mangaierile papagalului, care a decis ca somnul pisicii poate fi imbunatatit de gherutele lui. Cand pisica deschide ochii dupa somn, papagalul decide ca ochii pisicii trebuie sa fie mangaiati asa ca incearca sa ii prinda cu ghearele insa pisica rezista si nu il goneste de langa ea, desi acesta incearca sa ii prinda stralucirea ochilor cu gherutele.

Pentru o felina aceasta pisica s-a dovedit a fi foarte rabdatoare, chiar daca a primit un tratament destul de violent si enervant din partea papagalului. Insa spre finalul videoclipului, putem vedea cum aceasta il atinge cu labuta pentru a-l atentiona ca ceea ce face nu ii este pe plac si trebuie sa inceteze.

Este clar ca aceste doua animale de companie traiesc in acelasi mediu care le-au facut sa se imprieteneasca dar diferenta intre ele doua este foarte mare iar una beneficiaza de toleranta alteia.