17.4 C
Iași
joi, mai 9, 2024

Cine ar fi noii jurați de la Chefi la cuțite. Au apărut deja primele nume anticipate de fanii emisiunii

Must Read

Cine ar fi noii jurați de la Chefi la cuțite. După vestea că Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au refuzat să mai facă parte din echipă, fanii au început să facă previziuni despre următorii chefi. Așadar, pe rețelele de socializare au apărut deja primele nume ale înlocuitorilor.

Cine ar fi noii jurați de la Chefi la cuțite. În comunicatul de presă, transmis joi seara, 12 octombrie, Mihai Ioniță, CEO Antena Group a anunțat că filmările pentru sezonul 13 al emisiunii Chefi la Cuțite merg înainte, și fără primii jurați ai formatului.

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătirilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei.

Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală.

Chefi la Cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public.

Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi. Îi putem vedea pe toate ecranele. Fanii Chefi la Cuțite se pot aștepta la un sezon nou plin de surprize, performanțe memorabile și momente emoționante”, a declarat Mihai Ioniță, CEO Antena Group.

La mai puțin de 12 ore de la anunțul oficial al trustului, pe rețelele sociale au început să se vehiculeze deja primele nume ale noilor jurați de la Chefi la Cuțite. Fanii emisiunii anticipează că juriul show-ului va fi alcătuit din: Radu Darie (fost bucătar al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani), Nicolai Tand (bucătar care se află în echipa de la Super Neatza) și Roxana Blenche (prezentatoare Hello Chef de la Antena 1 și fosta câștigătoare a sezonului 8 Chefi la Cuțite), potrivit Cancan.ro.

Mona Segall, producătorul general al show-ului, a făcut o declarație, în cadrul comunicatului. A fost surprinsă de decizia celor trei jurați, mai ales că a fost anunță cu foarte puțin timp înainte de începerea filmărilor pentru noul sezon.

„Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obosiți ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată.

Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci trei oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, este o parte din declarația Monei Segall.