15.3 C
Iași
miercuri, mai 8, 2024

Vestea dimineții despre Mioara Roman! Anunțul făcut de chiar de fiica sa: Asta e viața

Must Read

Starea de sănătate a Mioarei Roman este delicată, după cum împărtășește chiar Oana Roman într-o postare pe Instagram. Ea a dezvăluit că vizitează zilnic spitalul unde se află mama sa și că situația nu este încurajatoare.

Oana Roman și-a amânat proiectele pentru a fi alături de mama ei

Oana Roman și-a reorganizat prioritățile și a decis să amâne proiectele sale pentru a petrece mai mult timp alături de mama ei. Cu toate că este nevoită să își împartă atenția între mama ei și fiica sa Iza, Oana Roman speră că Mioara Roman se va recupera și își păstrează în continuare speranța.

„Ca în fiecare zi la ora 13:00 mă duc la mama. Situația nu este încurajatoare, nu vă ascund lucrul ăsta. Am pus pe hold (n.r. pe așteptare) proiectele, mă concentrez să fiu lângă ea cât am voie, pentru că nu am voie să stau prea mult la spital. Trebuie să fiu și lângă Iza, asta e viața, cu bune și rele, cu perioade grele … mai puțin grele, trebuie să trecem prin toate și să mergem mai departe”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

În ciuda dificultăților, ea a declarat că va continua lupta și va trece peste momentele grele cu încredere în planurile lui Dumnezeu. „Să ne luptăm să stăm cu capul sus și privirea înainte. Să ne uităm în sus și să avem încredere că Dumnezeu are planurile lui și noi trebuie să ne încredem în asta (…) Am fost la mama, starea ei este un pic mai bună decât ieri, dar situație este, în continuare, foarte volatilă”, a mai spus vedeta, pe Instagram.

Mioara Roman nu se simte foarte bine în ultima perioadă

Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a înrăutăți în ultima vreme, iar fiica ei face eforturi mari pentru a avea parte de toată îngrijirea de care are nevoie. Săptămâna trecută, Mioara Roman a fost internată la Spitalul Floreasca din București în urma unor probleme de sănătate.

Oana le-a transmis urmăritorilor de pe conturile de socializare că mama ei a fost dusă de urgență la spital și a subliniat că situația nu este tocmai roz.

„Îmi scrieți mulți că n-am mai postat nimic de aseară. Într-adevăr, n-am mai posta pentru că am stat cu grijă să văd ce se întâmplă cu mama. Situația nu este foarte roz. A rămas internată la Floreasca. Are diverse probleme care trebuie investigate.

Doctorii mi-au dat niște detalii, dar eu nu cunosc foarte bine termenii medical, nici nu vreau să dau foarte multe detalii aici. Era stabilă și echilibrată momentan, vom vedea mai încolo. Abia după ora 13 pot merge să o vizitez, să-i duc medicamente, tot ce-i trebuie. Să vedem ce îmi spun medicii, ce se întâmplă”, a spus Oana Roman pe Instagram în urmă cu câteva zile.