16.4 C
Iași
miercuri, mai 8, 2024

Un gest neadecvat de nepăsare

Must Read

Mihai Morar, critica către chefilor Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, după refuzul de a mai apărea în show-ul de gătit: „Un gest neadecvat de nepăsare”

Decizia surprinzătoare luată de cei trei jurați ai emisiunii Chefi la cuțite – Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu – de a renunța la acest proiect TV a lăsat Antena 1 într-o situație dificilă. Motivul invocat pentru plecare a fost oboseala, însă Mihai Morar nu a ezitat să critice această decizie, sugerând că cei trei chefi au manifestat o lipsă de recunoștință față de Mona Segall.

Cei trei bucătari nu erau doar jurați în emisiunea de la Antena 1, ci și personalități care au câștigat simpatia publicului. Decizia lor de a se retrage din această experiență a întristat cu siguranță pe cei care îi iubeau.

Mihai Morar: „Mona, ține-te tare!”

Renunțarea celor mai faimoși bucătari din România la această emisiune nu a fost primită cu entuziasm de toată lumea. Mihai Morar, una dintre cele mai cunoscute figuri din televiziune și radio, a transmis un mesaj subtil către ei, exprimându-și totodată admiratia față de Mona Segall, cea mai mare creatoare de divertisment a ultimilor 30 de ani, și suggerând că chefilor le lipsește recunoștința.

„Vreau să subliniez un lucru: Mona Segall nu este doar cel mai mare creator de divertisment TV din ultimii 30 de ani din România, ci și creatorul celor mai faimoase vedete. Ține-te tare, Mona! Și, mai ales, nu uita să te porți cu inima deschisă chiar și atunci când primești înapoi neînțelegere și lipsa de recunoștință”, a transmis Mihai Morar prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

” alt=”” data-lazy-src=”https://indemnulinimii.ro/wp-content/uploads/2023/10/4leib9vq7k9.jpg” />

Producătorii trebuie să găsească o nouă echipă de jurați

Filmările pentru sezonul 13 al emisiunii „Chefi la cuțite” ar trebui să înceapă în această lună, dar schimbarea neașteptată îi determină pe producători să caute rapid o nouă echipă de jurați. Mona Segall, un reprezentant-cheie și o emblemă a televiziunii românești, s-a declarat dezamăgită de faptul că Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au luat această decizie cu doar o lună înainte de începerea filmărilor.

” alt=”” data-lazy-src=”https://indemnulinimii.ro/wp-content/uploads/2023/10/tvcryqs4una.jpg” />

„Aproape întotdeauna am fost apropiată de oamenii cu care am lucrat, pentru că echipa a fost ca o familie pentru mine. Am împărtășit confidențe, am căutat soluții în momentele grele, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit și ne-am bucurat împreună. Cu toate acestea, spre surpriza mea, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obosiți pentru a continua acest proiect, o informație pe care nu mi-au transmis-o personal. Știu cât de mult consumă fiecare sezon, câtă energie este necesară pentru a duce lucrurile la bun sfârșit și cât timp este necesar pentru a te recupera, dar știu și faptul că alături de mine nu am avut doar trei personaje din juriu, ci și trei profesioniști care, în acești ani, au înțeles televiziunea, au înțeles și cunosc cerințele acestei ediții, știu că astfel de decizii luate în ultimul moment afectează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi rezolvate într-o lună”, a declarat aceasta, conform comunicatului transmis de Antena 1.