15.3 C
Iași
miercuri, mai 8, 2024

Adela Popescu și dezvăluirile despre fiica ei

Must Read

Adela Popescu și dezvăluirile despre fiica ei

Adela Popescu, cunoscuta prezentatoare TV, a hotărât să facă câteva dezvăluiri surprinzătoare în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV.

Aceste dezvăluiri au lăsat pe toată lumea fără cuvinte, inclusiv pe fani. Înainte să intre în platou o invitată specială, Adela a făcut un „secret” remarcabil – că are o fiică. Deși a fost rostit într-o manieră lejeră, această mărturisire a stârnit senzație printre telespectatori.

„Cred că a venit momentul să vă dezvălui ceva foarte important. Nu vreau să mor având un secret. Eu am o fată”, a spus Adela Popescu în cadrul emisiunii. Această declarație a șocat pe mulți, dar adevărul este că fiica la care se referă Adela este Jennifer Dumitrașcu, tânăra care a interpretat rolul fiicei ei în celebrul serial „Îngerașii”.

Desigur, acest serial s-a filmat cu 14 ani în urmă, iar Jennifer Dumitrașcu este acum o tânără în toată regula. Ea este cunoscută sub numele de Jennifer 911 și a ales să se concentreze mai mult pe muzică decât pe actorie.

Totuși, nu toată lumea știe că Adela Popescu a avut parte de momente dificile în cariera sa. Chiar și acum, ea este considerată una dintre cele mai apreciate și iubite prezentatoare TV, având o familie frumoasă alături de soțul ei, Radu Vâlcan, și fiind o mamă extraordinară.

Cu toate acestea, există o perioadă din viața ei în care Adela a trecut prin greutăți și a crezut că va muri în somn. Ea a vorbit cu sinceritate despre această perioadă într-un podcast în care a fost invitată.

„Am descoperit că de fapt erau atacuri de panică, pe care le aveam deseori în timpul somnului. Totul era copleșitor. Nu puteam să înțeleg tot ceea ce mi se întâmpla. Aveam o programă foarte încărcată, lucram mult și nu mai aveam timp să mă odihnesc. De obicei, eram protagonistă și filmam tot timpul, astfel că rareori aveam pauze. Când am discutat cu familia mea despre această perioadă dificilă și despre anxietățile prin care am trecut, au fost surprinși că nu știau nimic. Răspunsul meu a fost: «Nici eu nu știam să vă povestesc». La un moment dat, am realizat că timp de jumătate de an n-am reușit să dorm noaptea din cauza fricii de a adormi, crezând că voi muri”, a mărturisit Adela Popescu.

Astfel, dezvăluirile făcute de Adela Popescu despre fiica ei au fost cu adevărat surprinzătoare pentru fani și telespectatori. Cu toate acestea, ea a lămurit situația și a precizat că se referă la rolul din serialul „Îngerașii”.