18.2 C
Iași
joi, mai 9, 2024

” E adevărat, am o iubită și…”

Must Read

Christian Sabbagh și viața sa tumultuoasă: ” E adevărat, am o iubită și…”

Christian Sabbagh și viața sa amoroasă complicată: trei căsnicii, două divorțuri și o iubire la prima vedere
Citeste mai putin

Christian Sabbagh, un jurnalist extrem de cunoscut și respectat, se dovedește a fi un personaj complex și intrigant nu doar în profesia sa, ci și în viața personală.

Viața amoroasă a acestuia este una presărată cu suișuri și coborâșuri, cu multiple căsnicii și divorțuri, ceea ce a stârnit curiozitatea și interesul multor oameni.

Primul mariaj al lui Christian Sabbagh rămâne învăluit în mister, puține informații fiind cunoscute despre prima sa soție. Jurnalistul nu a făcut prea multe declarații în acest sens, păstrându-și viața privată departe de ochii publicului.

A doua căsnicie a fost cu femeia pe nume Louise, o relație care a durat 10 ani și care a avut parte de multe certuri și neînțelegeri. Cei doi au trecut prin momente dificile și au luat în considerare de mai multe ori divorțul, însă Christian Sabbagh a reușit mereu să își împace soția și să repare relația.

Cu toate acestea, ultima împăcare a fost una surprinzătoare pentru mulți, deoarece în același timp când anunța îmbunătățirea relației sale cu Louise, dezvăluia că are o nouă iubită, mult mai tânără.

Divorțul de Louise a devenit inevitabil, iar Christian Sabbagh a început o nouă etapă în viața sa alături de Iulia, o studentă cu care s-a îndrăgostit pe neașteptate. Cei doi s-au întâlnit în Istanbul prin intermediul unor prieteni comuni, iar jurnalistul a fost imediat atras de frumusețea și farmecul tinerei.

În ciuda diferenței de vârstă de 19 ani, cuplul a reușit să depășească orice obstacol și în 2017 au decis să se căsătorească.

Relația lor a fost una înflăcărată și plină de pasiune, iar din iubirea lor s-au născut doi copii. Christian Sabbagh a declarat că întâlnirea cu Iulia a fost ca o lovitură de fulger și că s-a îndrăgostit de ea de la prima vedere.

Cei doi au schimbat numere de telefon și au petrecut mult timp vorbind, reușind să construiască o legătură solidă și să își clădească o viață împreună.

Astfel, Christian Sabbagh demonstrează că viața amoroasă poate fi una imprevizibilă și plină de surprize.

Chiar și un jurnalist profesionist și cu o reputație impecabilă poate avea parte de momente de vulnerabilitate și de alegeri dificile în dragoste.

Trăind intens și neînfricat, Christian Sabbagh ne arată că iubirea nu cunoaște limite și că oricât de complicată ar fi, merită să ne bucurăm de ea în fiecare clipă.