16.4 C
Iași
marți, mai 7, 2024

„Dau prin blender, strecor și beau un pahar zi de zi. Este cea mai bună”

Must Read

Ceaiul pe care îl bea Irina Loghin în fiecare dimineață pare unul banal, însă cântăreața spune că se simte excelent sde când îl consumă.
„Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină.

O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a povestit Irina Loghin.

Irina Loghin: „Dau cătina prin blender, o strecor și beau un pahar”

Irina Loghin militează pentru un stil de viață sănătos și spune că această licoare a fost un adevărat ajutor și în perioada în care a fost infectată cu coronavirus, având în vedere că a fost asimptomatică.

„Am avut gustul și mirosul, și niciun fel de durere. Nu m-am speriat. M-am speriat mai rău, că pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea.

Eram asimptomatică și m-am dus la Matei Balș să repet testul și a ieșit tot pozitiv. M-am internat, mi-am făcut toate analizele.

Doctorița mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfecte, și am plecat acasă”, a mai spus cântăreaţa.

Cătina este un remediu natural pentru o multitudine de afecţiuni ale organismului, atât interne, cât şi externe.

Ce beneficii are cătina pentru organism

Fructele de cătină conţin aproape toate mineralele şi vitaminele necesare organismului uman. Un pahar de suc de cătină cu miere, proaspăt preparat, consumat dimineaţa, va asigura porţia de vitamine şi energie pe tot parcursul zilei.