13.9 C
Iași
marți, mai 7, 2024

Simona Halep Răsuflă Uşurată! S-A Aflat Cum A Trădat-O Patrick Mouratoglou: Ştia De…

Must Read

Simona Halep este cu adevărat nevinovată? Informaţiile scoase la iveală de o publicaţie străină vin să o apere pe campioana din România şi să-l indice drept mare vinovat pe antrenorul Patrick Mouratouglou, dar şi pe oamenii acestuia.

Informaţia care ar putea-o salva pe Simona Halep, în procesul de dopaj. Ce a făcut, de fapt, echipa condusă de Patrick Mouratoglou.

Presa din Polonia atrage atenţia că toată responsabilitatea privind rezultatul pozitiv de dopaj în cazul jucătoarei de tenis ar fi a antrenorului şi a echipei sale.

Simona Halep îşi poate încheia cariera tocmai din cauza antrenorului său

Jurnaliştii de la Przegladsportowy nu înţeleg cum o campioană de calibrul Simonei a putut să ia un supliment alimentar de doar 1 dolar.

Se pare că persoana care deţinea compania ce producea Keto MCT ar fi fost prietenul lui Mouratoglou. „Cea mai scumpă academie din lume” şi au ajuns să folosească un supliment de doar 1 dolar, de care antrenorul ştia doar din auzite, subliniază jurnaliştii polonezi.

„Echipa lui Patrick Mouratoglou i-a recomandat Simonei Halep suplimentul misterios. Francezul a auzit că este un remediu bun folosit des de atleţi importanţi.

Exact aşa s-a apărat în faţa ITIA. Ştia de Keto MCT doar din auzite, dar se pare că omul care deţine compania este prietenul său.

Cea mai scumpă academie din lume şi fostul lider mondial au folosit un supliment care costă un dolar, cel mai ieftin de pe piaţă”, notează sursa citată.

Este doar o chestiune de timp până se va afla cine a trădat-o pe Halep

Patronul companiei Quantum Nutrition este John Koveos. Cetăţeanul canadian este la origini grec, la fel ca şi antrenorul Simonei Halep.

Iar românca, din păcate, a ajucat totul pe cartea încrederii, crezând orbeşte în Mouratoglou şi oamenii săi, mai notează publicaţia poloneză.

„Halep a jucat totul pe cartea încrederii şi a crezut orbeşte în echipa sa.

Mai devreme sau mai târziu vom afla exact ce s-a întâmplat şi, folosind cuvintele Simonei Halep, cine a trădat-o”, mai scriu jurnaliştii de la Przegladsportowy.

Care este povestea din spatele Keto MCT

La începutul anului 2023, reprezentanții sportivei din România au anunțat că aceasta s-a contaminat cu substanța interzisă, Roxadustat, dintr-un supliment alimentar.

Este vorba despre Keto MCT, care conține următoarele:

  • Trigliceride cu lanț mediu (MCT) din ulei de cocos, sub formă de pulbere.
  • Colagen din pește.
  • Inulină – o fibră prebiotică solubilă din plante care ajută la sănătatea intestinului.
  • Vitamina C (acid ascorbic).

Suplimentul Keto MCT, care este produs de firma canadiană Quantum Nutrition, i-a fost comandat Simonei de fizioterapeuta Candice Gohier, la recomandarea lui Patrick Mouratoglou.