19.3 C
Iași
vineri, mai 17, 2024

Prăpăd pe Bulevardul Unirii din Capitală, după ce doi tineri s-au luat la întrecere ca să arate ce pot bolizii lor

Must Read

Teribilismul specific vârstei şi viteza excesivă le puteau curma viaţa. Vorbim despre doi tineri care s-au luat la întrecere, aseară, pe Bulevardul Unirii din Capitală, hotărâţi să arate ce pot bolizii lor.

În apropierea rondului din Piaţa Alba Iulia, însă, şi-au dat seama că nu pot vira cu o viteză atât de mare. Unul dintre ei s-a speriat şi a tras de volan, acroşându-l pe celalalt.

L-a proiectat în alte două autoturisme, de unde a ricoşat într-un indicator de pe marginea şoselei, pe care l-a pus la pământ. În urma impactului, maşina s-a făcut praf. Ca prin minune, tânărul de 20 de ani a scăpat doar cu răni superficiale.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar acesta a arătat că nu consumaseră băuturi alcoolice.

Tragedie în Capitală, după ce un minor de 14 ani a fost spulberat pe o trecere de pietoni. Bărbatul care se afla sub influența alcoolului a fost prins jandarmi

Un alt accident teribil a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe o trecere de pietoni din Capitală. Un bărbat care se afla la volanul propriului autoturism, sub influența alcoolului, a spulberat din plin un copil in vârstă de 14 ani. În cele din urmă, bărbatul a fost prins de doi jandarmi.

Un accident teribil a avut loc, ieri seară, în București. Un minor în vârstă de 14 ani a fost lovit din plin pe trecerea de pietoni, de un șofer care se afla la volanul autoturismului sub influența alcoolului.

Copil de 14 ani, lovit pe o trecere de pietoni din Bucureşti de un şofer băut

În urma teribilului accident, doi jandarmi din Capitală, care se îndreptau spre casă, au sărit în ajutorul copilului de 14 ani care fusese lovit de șoferul beat. La fața locului, autoritățile l-au găsit pe copil căzut pe trecerea de pietoni.