19.3 C
Iași
vineri, mai 17, 2024

Angela Rusu continuă scandalul cu artistele din folclorul românesc: „N-au avut curaj să mă sune, se pare că și-au asumat ce am spus!”

Must Read

Angela Rusu a stârnit un scandal uriaș în folclor, după ce le-a atacat pe Laura Lavric, Nicoleta Voica, Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu. Artista a spus despre colegele sale de breaslă că n-au talent sau sunt prefăcute și bârfitoare.

La două luni după ce a provocat o adevărată furtună în lumea muzicii populare, Angela Rusu s-a întors în emisiunea unde a lansat mai multe atacuri. În cadrul rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc”, de La Măruță, artista le nominaliza pe Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan ca fiind lipsite de talent. Pe Nicoleta Voica a făcut-o bârfitoare, iar despre Laura Lavric a spus că este perversă, rea și invidioasă.

Artista s-a întors în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, conștientă de situația pe care a creat-o, dar mândră că niciuna nu a avut curajul să o sune. Ea e de părere că artistele nominalizate și-au asumat descrierile făcute de ea.

„Eu ți-am spus atunci că o să se pornească dezastrul. Eu am spus, am vorbit sincer, a fost o avalanșă de articole în presă. Nu m-a sunat nimeni din cei nominalizați. Problema e că voi, când ați pus acea întrebare: cine nu are niciun pic de talent, nu a fost pusă corect. Trebuia să spuneți: mai puțin talent. Fiecare are un pic de talent și s-au supărat foarte tare.

Eu mă bucur pentru că niciuna dintre soliste nu a avut curaj să mă sune să mă întrebe ce s-a întâmplat. Se pare că și-au asumat ce am spus! Eu am fost foarte asumată pentru că asta e părerea mea și toată lumea trebuie să înțeleagă că e o rubrica foarte grea și trebuie să-și asume fiecare pentru că avem de dat niște răspunsuri”, a mărturisit Angela Rusu.

„Atâta timp cât a fost lansată pe la petrecerile ei, pe la birturi, cu cântecele ei pentru o anumită categorie de oameni, nu înțeleg de ce m-a caracterizat pe mine în felul ăsta, un om pe care nici nu-l cunoaște. Dacă ne întâlneam la Tezaur Folcloric și în spectacole de calitate folclorică, la Cerbul de aur, în spectacole mari în care am fost de-a lungul vieții și unde ea n-a fost niciodată, și nu știu dacă avea ce căuta acolo. Drept dovadă, nici nu a fost”, a fost mesajul Laurei Lavric pentru Angela Rusu.

„Eu nici n-o să-i pronunț numele pentru că nu este la nivelul meu, eu am 60 ani de carieră, aproape 25 de apariții discografice. Cum poate să spună așa ceva, cine e ea să-și dea verdictul? Cine este ea să spună despre mine, ea este încă în lapte, abia a băgat nasul în muzică!

Iar piesa cu șogorițele, care zice că e a ei, linia melodică e a lui Marcel Avram, un mare cântăreț de la Bistrița Năsăud. Se laudă cu melodiile altora, ea nu are o melodie a ei. Noi ne-am întâlnit pe la emisiuni, dar nu e așa cum se crede ea”, a declarat Saveta Bogdan pentru Star Popular.

„Nu cred că această persoană, nu vreau să-i pronunț numele că i-aș da prea multă importanță, este cea care pote să facă o departajare între soliști. Ca să vorbești de cineva, eu am trecut prin zeci de concursuri unde am obținut premii importante, am luat Cântarea României pe vremea lui Ceaușescu, nu poate oricine să ne spună că nu avem talent” a declarat Elena Merișoreanu pentru sursa citată.