14.6 C
Iași
joi, aprilie 25, 2024

Emotionant! In drum spre altar mireasa si tatal sau isi surprind invitatii in cel mai placut mod!

Must Read

Drumul spre altar pe care il face o mireasa impreuna cu tatal sau este unul dintre cele mai emotionante momente din cadrul unei ceremonii religioase. In filmuletul de mai jos, puteti vedea cum in drum spre altar o surprinza neasteptata a fost pregatita de mireasa si de tatal sau.

Asffel, in filmulet ii vedem pe Maria Holand Tosse si alesul inimii ei, Ronny Eidsvik care au ales sa isi uneasca destinele in biserica „Alesund”, din Norvegia. Momentul cu adevarat special a fost cel in care in drum spre altar, Maria insotita de tatal sau, a incept sa cante intr-un mod atat de sensibil piesa „You Raise Me Up” a cantaretului Josh Groban. Insa, suprinza nu se incheie aici, deorece si tatal miresei, Charles Tosse a cantat un pasaj muzical.

In acest timp, mirele, vizibil emotionat, o privea pe aleasa inimii lui cu foarte multa dragoste. Surpriza pe care i-o pregatise cei doi a fost una foarte placuta si cu siguranta va ramane pentru totdeauna in amintirea tuturor. Momentul a foat unul magic, deorece la final, atat corul bisericii, cat si o orchestra au acompaniat-o pe mireasa.

Glasul sensibil al miresei si vocea tremuranda a tatalui sau a facut ca acest moment sa fie unul si mai grandios. In privirile lor se citeau fericirea, dar si emotia care este de inteles intr-un moment atat de important pentru ei. Invitatii de la acea ceremonie religioasa au fost si ei surprinsi si emotionati de acest moment atat de frumos si cu siguranta aceasta ceremonie va ramane in amintirea lor pentru foarte multa vreme.

Mirele a primit cel mai frumos cadou din partea alesei inimii lui, deorece prin acest gest de a-i canta in drum spre altar o melodie atat de frumoasa, i-a demonstrat toata dragostea si toata afectiunea pe care aceasta i-o poarta.