20.3 C
Iași
duminică, mai 19, 2024

O veste tristă despre marea noastră artistă… Sofia Vicoveanca

Must Read

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Celebra interpretă este foarte iubită de o mulțime de oameni și are un succes formidabil, chiar și la 81 de ani. Se pare, însă, că ultima perioadă a fost destul de grea pentru ea, care a marcat-o și a făcut-o să sufere foarte mult.

Sofia Vicoveanca, afectată de război Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai cunoscute interpretele muzică populară de la noi din țară. Este cunoscută de o mulțime și se bucură de un succes formidabil. Fanii o apreciază atât pentru talentul său de neegalat, dar mai ales pentru sinceritate, bunătate și deschiderea de care a dat mereu dovadă.

Niciodată nu ezita să vorbească despre lucrurile personale și a fost cu adevărat o plăcere pentru marea doamnă a Muzicii populare să se deschidă în fața fanilor. Aceasta a vorbit acum despre perioada actuală, care o afectează extrem de tare, în contextul războiului.În primii ani de viața, artista a fost crescută doar de mamă, tatăl său fiind prizonier de război. A suferit mult din cauza lipsei tatălui, a avut o copilărie extrem de grea, iar faptul că Ucraina este acum în război o afectează psihic pe artistă. Ba chiar spune că a slăbit din cauză că se stresează după ce aude vești rele la televizor.

“Am slăbit 4 kilograme doar uitându-mă la televizor, văzând chinul copiilor ucraineni. Vor fi marcați pe viață. Am trecut prin foamete. Cea de după război.”, a spus artista.Cel mai mare regret al artistei

Încă din copilărie, Sofia Vicoveanca a fost foarte apropiată de Dumnezeu. Postea, se ruga mult, era foarte credincioasă: Toată lumea o sfătuia pe mama ei să o dea la mănăstire, să o apropie si mai mult de Dumnezeu, dar viața a avut alt plan pentru ea.Cântăreața de muzică populară, deși este o persoană credincioasă, nu reușeste să ajungă prea des la biserică, precum și-ar fi dorit. Nu îi place să fie asaltată de fani, care îi cer poze chiar în biserică, așa că preferă să rămână acasă.

“Acum, nu prea mă mai duc la biserică. Mai vine unul, altul, la mine. «Hai să facem un selfie, lângă icoane! Că nu ne vede». Nu fac poze și mă feresc, iar unii cred că sunt fudulă, cu nasul la streașină. Cum să faci selfie în biserică?!”, a declarat Sofia Vicoveanca.