15.3 C
Iași
miercuri, mai 22, 2024

„Cât a trăit erau toată ziua la poarta noastră, acum lumea l-a uitat”. Văduva regretatului artist Benone Sinulescu, este dezamăgită. Nu s-a mai putut abține și a spus lucrurilor pe nume

Must Read

Elena Sinulescu, văduva îndrăgitului artist Benone Sinulescu, este revoltată de faptul că marele artist de muzică populară a fost uitat de toată lumea.

Benone Sinulescu, unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară, a murit pe data de 18 noiembrie 2021. Artistul avea 84 de ani și se confrunta cu mai multe probleme de sănătate și a fost și internat. Se preciza că artistul ar fi murit la spital în urma unei pneumonii, după ce ar fi băut un pahar cu apă, acasă, în Bârzava, Arad. Marele artist de muzică populară refuzase să se interneze în ultima perioadă de frica Covidului.

A stat izolat, fără să fie văzut de un specialist. La nici doi ani după ce Benone s-a stins din viață, Elena Sinulescu, văduva îndrăgitului artist, își strigă durerea pentru că acesta nu mai este lângă ea. Mai mult, femeia este revoltată pentru că soțul ei a fost uitat, iar lipsa constantă a înregistrărilor cu îndrăgitul solist a dispărut de pe micile ecrane.

„Benone Sinulescu a dispărut de pe micile noastre ecrane, foarte repede, la nici doi ani după moartea sa.

Chestiunea asta îmi lasă un gust amar în gură! Cât a trăit, televiziunile erau toată ziua la poarta noastră, cu tot felul de propuneri, unele mai trăznite ca altele. După, pare că lumea l-a uitat!”, a declarat Elena Sinulescu pentru CANCAN.RO.

Cum a cunoscut-o Benone Sinulescu pe soția lui

Dacă în carieră a avut parte de un succes extraordinar, Benone Sinulescu a trecut prin câteva momente dificile în viața personală. După ce în tinerețe femeile frumoase au roit în jurul lui, cântărețul s-a căsătorit abia după ce a împlinit vârsta de 40 de ani, în urmă cu patru decenii.

” Ne-am luat în 1981. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a «nenorocit». De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei. Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă. Este un om bun, eu sunt mai al dracului! Ne înțelegem bine, ne iubim, ne tachinăm, dar am mare încredere în ea, pentru că soția mea este cel mai bun critic al meu. Țin cont de tot ce îmi spune! Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot pe ea aș alege-o ”, spunea Benone Sinulescu.