26 C
Iași
marți, mai 21, 2024

Liviu Vârciu și fiica cea mare recuperează timpul pierdut. Carmina a făcut publice câteva imagini din familia lor: „Dulce, grijuliu, carismatic”

Must Read

Liviu Vârciu a reușit să-și aranjeze întreaga familie și să îi aibă aproape pe cei dragi. Mamei lui i-a construit o casă frumoasă în comuna Dascălu, din judeţul Ilfov, iar fiicei lui, Carmina, i-a cumpărat un apartament cu două camere, în București. Liviu Vârciu și fiica cea mare, Carmina, se înțeleg din ce în ce mai bine, iar relația lor este din ce în ce mai strânsă.

„Nu o să mă opresc din a spune că parcă e fratele meu mai mare! Suntem foarte bine și ne înțelegem exact așa cum mi-am dorit mereu”, spunea Carmina pe rețelele sociale, despre ea și tatăl ei. De altfel, Carmina este foarte activă pe Instagram și pe Tik Tok, căci așa își face bani de buzunar, din contracte de imagine și postări online, fiind un influencer la început de drum, dar cu o comunitate mare de fani.

Liviu Vârciu și fiica cea mare, poze adorabile

Tânăra de 20 de ani este studentă la Facultatea de Jurnalism, acesta fiind și motivul pentru care s-a mutat din Arad, acolo unde locuia cu mama ei, Ami Teiceanu. În Capitală are norocul că se poate vedea mai des cu tatăl ei, Liviu Vârciu, așa că parcă acum recuperează timpul pierdut. Carmina îl vizitează la serviciu, în studiourile de la Antena 1, ies împreună la restaurant, la film, iar adolescenta parcă a prins curaj să își exprime și sentimentele față de părintele ei.

Un colaj video publicat pe Tik Tok, cu mai multe poze din familia lor, de când Carmina era mică, a primit o mulțime de aprecieri, mai ales că fata își complimentează tatăl: „grijuliu, carismatic, dulce, norocoasă, fata lui tata, pofticios, adoră să râdă la glumele mele”, sunt doar câteva din descrierile pozelor de familie.

În prezent, Liviu Vârciu are o relație cu frumoasa Anda Călin, femeia care i-a dăruit doi copii superbi: o fetiță, Anastasia (5 ani), și un băiețel, Liviu Andrei (2 ani). Când a venit pe lume Carmina, fiica lui cea mare, Liviu avea doar 21 de ani și era în plină glorie cu formația L.A.