15.3 C
Iași
miercuri, mai 22, 2024

Monica Tatoiu, despre sacrificiile făcute de-a lungul vieții, care acum îi aduc o pensie colosală de 22 de mii de lei: „N-am făcut nicio măgărie, sunt foarte deșteaptă și modestă”

Must Read

Monica Tatoiu a dezvăluit că primește o pensie uriașă, dar spune că pentru asta a făcut sacrificii și lucruri care acum i se reproșează. Vedeta încasează lunar o pensie de 22 de mii de lei.

Monica Tatoiu, o prezență controversată în showbizul românesc, a dezvăluit ce pensie încasează lunar, după ani de muncă și sacrifcii. Pentru a duce un trai de lux la bătrânețe, aceasta a fost nevoită să își neglijeze fiul, care acum îi reproșează acest lucru. Întrebată dacă este milionară, vedeta a recunoscut că așa este, dar susține că a ajuns aici fiind mereu corectă.

„Da. Să știi că totul are un cost. Copilul meu a crescut cu șoferu, cu cei doi șoferi ai mei, și cu femeia de serviciu și-mi reproșează. Multe din defectele lui sunt pentru că eu nu am avut timp să mă ocup de el. Știi cum e să faci naveta la New Delhi săptămânal? Dar am o pensie de 22 (n.r de mii de lei), deci pe lângă banii mei. N-am bani afară, toți banii mei sunt în România, deci eu dorm liniștită noaptea, n-am făcut șmecherii. Mi-am plătit toate taxele și impozitele, de asta am 22 de mii de lei pensia, pe contributivitate. N-am făcut nicio măgărie pentru că sunt foarte deșteaptă și modestă”, a declarat Monica Tatoiu, în cadrul unui podcast.

Monica Tatoiu, despre unicul său fiu

Monica Tatoiu este căsătorită de mai bine de 34 de ani cu Victor Tatoiu, iar împreună au un băiat de 29 de ani, Victor. Chiar dacă a cunoscut succesul absolut pe plan profesional, nu a fost întotdeauna la fel și pe plan personal, unde până a-l cunoaște pe actualul soț, a trecut prin două divorțuri, din cauza infidelităților.

În 1994, când a devenit mamă, fericirea i-a fost umbrită, atunci când medicii i-au spus că băiețelul ei are șanse mici de viață, din cauza unui plămân nefuncțional. Monica Tatoiu a dezvăluit ce a simțit în momentul în care medicii i-au spus diagnosticul copilului ei.

„29 martie 1994, era într-o marți, la ora 09:00, în Spitalul Universitar. Am făcut cezariană de frică, era să mor de la anestezie. Copilul s-a născut cu un plămân nefuncțional. Doctorii mi-au spus că pot să mai încerc după. Am vrut să mor și apoi m-am rugat. Și am promis să fiu cuminte cum mama m-a învățat și nu am ascultat-o. Și s-a făcut bine”, spunea Monica Tatoiu în urmă cu ceva timp.

Victor a depășit problema de sănătate cu care s-a născut și a absolvit Școala Americană, o școală privată din București pentru care femeia de afaceri a plătit foarte mulți bani.

„Fiul meu a studiat 13 ani la Școala Americană care nu e acreditată. Mi-a zis că am făcut cea mai mare greșeală că l-am trimis acolo. Toți elevii care au venit în clasa a noua le-au luat-o înainte.

Nu faceți ca mine. L-am trimis acolo de la grădiniță. Dacă mi-l dădeau afară, că mi-am băgat nasul unde nu îmi fierbe oala, niște chestii cu finanțări, putea să rămână pe dinafară, iar asta însemna că trebuia să reînceapă totul de la clasa întâi.

Am aflat că școala nu avea acreditare. Aceasta este greșeala părinților care nu se informează despre statutul școlilor private. Costă 18.000 de euro, dar la mine a fost parte din contract și plătea compania”, a declarat femeia de afaceri.