19.3 C
Iași
luni, aprilie 29, 2024

Natașa Raab a murit luni, 23 octombrie, la vârsta de 70 de ani, după patru ani de văduvie și trei ani de luptă grea cu boala Parkinson

Must Read

Actriţa Nataşa Raab a murit la vârsta de 70 de ani, a anunţat, luni, Uniunea Teatrală din România, într-un mesaj pe Facebook. Celebra „Coana Chiva” din reclamele la produse lactate suferea de Parkinson, boală cu care a fost diagnosticată în anul 2020. Ceremonia de înmormântare va avea loc miercuri, 25 octombrie, la Cimitirul Ungureni din Craiova, oraș în care actrița s-a dedicat celor două mari iubiri ale ei, soțul și teatrul. Pe soț l-a pierdut pe 14 septembrie 2019, iar din teatru s-a retras pentru a se îngriji de sănătate.

Povestea de dragoste dintre Natașa Raab și Val Guțul

Într-un interviu din 2006, pentru publicația craioveană Gazeta de Sud, actrița Natașa Raab spunea povestea iubirii ei cu medicul Val Guțul. O poveste emoționantă, fericită și care, parcă, s-a încheiat mult prea devreme.

„Eram studentă în ultimul an la actorie, iar el student la medicină. Era 1 aprilie… Râdem și acum când ne amintim! Soțului chiar îi place să facă glume pe seama datei când ne-am cunoscut. În fiecare an îmi zice: «Vezi, mama, că nu a fost o păcăleală!» A fost dragoste la prima vedere.

Într-o seară când ne-am întors de la o plimbare prin Cișmigiu, m-a întrebat așa într-o doară dacă nu vreau să ne facem niște verigi. Așa denumea el verighetele. Acestea nu sunt inscripționate cu dată nunții, ci cu dată când ne-am cunoscut!

După numai trei luni de când ne-am văzut prima dată ne-am căsătorit… Din punct de vedere astrologic se spune că Racul (zodia în care sunt eu născută) și Capricornul (zodia lui) nu au nimic în comun, însă noi ne înțelegem și ne completăm reciproc“, a povestit Natasa Raab. Nu s-au mulțumit să facă o singură nuntă, ci au organizat trei, dintre care una în Apuseni, la bunica Natasei.

„Ne spunem tot, ne lăsăm bilete cu tot ce am făcut în ziua respectivă… Am norocul să am un soț extrem de priceput la gospodărie și în bucătărie, este un bucătar iscusit. Ne-am iubit din prima clipă și ne iubim și acum. Viața în doi se învață, însă dacă nu are la baza iubire sinceră, căsnicia nu rezistă. Mă consider o norocoasă“, a povestea Natașa Raab pentru Gazeta de Sud.

În 2019, soțul ei, medicul Val Guțul, a murit de cancer la vezică

Pe 14 septembrie 2019, medicul craiovean Val Guțul se stingea din viață, la 66 de ani, după ce a fost diagnosticat cu cancer la vezică. Timp de 38 de ani a fost soțul Natașei Raab, iar actrița l-a divinizat. ”Am rămas singură, Doamne. Soțul meu, prietenul de o viață, m-a lăsat a nimănui. Vreau să mor și eu. Avea doar 66 de ani”, a scris atunci, pe Facebook, Natașa Raab.