8.2 C
Iași
marți, mai 14, 2024

Tragedie în politica din România. Moarte violentă pentru politicianul apropiat de Ludovic Orban

Must Read

Mare tragedie în politica din România. Un tânăr politician din partidul lui Ludovic Orban a murit astăzi, la vârsta de 23 de ani.

Pe pagina Partidului Forța Dreptei, formațiune de opoziție formată din foștii membri ai Partidului Național Liberal (PNL), a fost transmis duminică, 18 iunie, un mesaj de condoleanțe.

Mihai Bercar, membru al partidului condus de către Ludovic Orban, a murit la vârsta de 23 de ani. Mare ghinion pentru tânărul politician, care-și făcea planuri pentru campania electorală din 2024. Puștiul a decedat în urma unui accident rutier.

„Dragi colegi!

Cu profundă durere și un mare regret doresc a vă aduce la cunoștință, faptul că am pierdut în urma unui grav accident rutier, un prieten, un adevărat liberal, un coleg și membru în Filiala Forța Dreptei Prahova și Organizația Locală Șirna, la vârsta de doar 23 de ani !
Mihai Bercar, s-a stins din viață, urcând spre ceruri, mult prea devreme !

Dumnezeu să-l așeze într-un loc special, pe măsura sufletului lui! 🙏🙏😥😥”, se arată pe pagina de Facebook a partidului Forța Dreptei.

Masacrele de pe șoselele din România, explicate de către Lucian Diniță

În opinia lui Lucian Diniță, fost șef al Poliției Rutiere, decesele de drumurile publice din România reprezintă o adevărată criză națională.

„Este vorba despre o meteahnă veche. Românul când vede o șosea pe care poată să fugă, nu apasă pedala de accelerație până la refuz?! Mai mult, câți circulă fără permise sau cu permise suspendate?! Ne întârtim într-un cerc.

Este vorba despre civilizație, despre educație. Și aici revenim la pregătirea șoferilor. Mulți dintre cei care pregătesc șoferii nu au nicio legătură cu această profesie. Să ajungi din pantofar instructor auto, peste noapte, nu e în normal. Ceea ce învață cursanții nu are nicio legătură cu ceea ce se întâmplă în trafic, în viața de zi cu zi. Există acel curs de conducere defensivă, o inițiativă a lui Titi Aur. A fost introdus în legislație, dar degeaba. Mai vorbește cineva despre el?

Atât timp cât nu există educație, degeaba. Vorbim despre război, da, și acolo sunt morți, dar în cazul nostru, al României, nu e vorba tot despre morți pe șosele, la foc automat? Deci nu e tot un război? Când a fost pandemia s-au făcut comisii, dar pentru accidentele rutiere, în care mor mai mulți oameni decât de COVID, nu trebuie?

MAI trebuie să aloce fonduri pentru educație rutieră, ca împreună cu media, să desfășoare o campanie susținută pe toate posturile”, a declarat Lucian Diniță, pentru RomâniaTV.net.

Fiecare problemă de sănătate cu care vă confruntați necesită analiza unui medic specialist, articolele au doar scopul de a informa, inainte de a urma un tratament consultati mai intai medicul specialist .