31 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

15 bărbati intră pe scena America’s Got Talent, iar cand incep să se miste iti cade fata

Must Read

Membrii grupului „Le Reve – The Dream” au calatorit tocmai din Las Vegas pentru a impartasi munca lor incredibila in cadrul unui episod al binecunoscutului concurs de talente America’s Got Talent .

Pupularul show de pe NBC a oferit cate momente de neuitat, deorece grupul „Le Reve – Dream” i-au lasat pe membrii juriului America’s Got Talent fara grai. Chiar daca aceasta trupa nu a fost participanta in cadrul acestui concurs, cu siguranta va ramane pentru mult timp in amintirea tuturor.

Productia Wynn Las Vegas a adus foarte multe elemente de sarituri si caderi care ne-au lasat muti de uimire. Este foarte usor sa ii privim, insa numai priviti ce acrobatie face un barbat in minutul 2:40. Munca si efortul pe care membrii acestui grup ii depun este unul enorm, de aceea merita tot respectul si toata admiratia din partea noastra.

Un show atat de impresionant nu il putem vedea in fiecare zi. De fapt, acestei echipe talentate i-au trebuit 6 luni pentru a pregati acest moment splendid. Acest lucru a fost declarat de Directorul general, responsabil pentru operatiunile de diverstisment, Rick Gray.

„Viziunea nostra creativa a trebuit sa se potriveasca cu viziunea creativa a show-lui America’s Got Talent.”, a spun acesta. „In cadrul momentului lor sunt prezente cele mai spectaculoase si unice miscari din lume, de aceea am preparat ceva uimitor pentru ca lumea sa spuna ceva mai mult decat un simplu „wow.”

Cu siguranta ei au reusit acest lucru. Astfel de acrobatii si de sarituri atat de spectaculoase nu ne este dat sa vedem de foarte multe ori in viata, de aceea acest grup este unic in lume. Tot respectul si toata admiratia pentru acesti tineri care depun atat de mult efort pentru a ne oferi un spectacol de neuitat.

Numai urmariti performanta acestei trupe minunate si daca v-a placut impartasiti acest filmulet cu prietenii vostri de pe Facebook!