15.3 C
Iași
duminică, aprilie 28, 2024

Numarul casei, semn al destinului? Ce semnificatie are

Must Read

Iata ce spune si semnifica numarul casei tale despre tine si familia ta. Numerologia este stiinta cifrelor si are puterea de a arata multe despre personalitatea unui om sau despre destinul ce i se pregateste. Totusi, te-ai intrebat vreodata ce arata numarul casei sau apartamentului in care locuieste despre tine?

Daca apartamentul sau casa ta are o simpla cifra, atunci lucrurile sunt simple. Daca locuinta cuprinde doua cifre, atunci calculul se face astfel: 25, 2+5=7 si atunci ii corespunde vibratia energetica a numarului 7. Din trei sau patru cifre se procedeaa la fel 123, 1+2+3= 6.

Iata ce spune si semnifica numarul casei tale despre tine si familia ta

1 – apartamentul cu numarul 1 isi motiveaza locuitorii cu simt de responsabilitate si cu initiativa. Sunt oameni cu o anumita carisma si sunt considerati un sprijin al comunitatii in care locuiesc. Exista o mare responsabilitate asupra lor: respectul si admiratia pe care o genereaza in randul vecinilor genereaza si asteptari mari asupra lor. Ei sunt aceia la care vin toti pentru ajutor si de la care oamenii se asteapta sa fie un etalon pentru cladirea in care locuiesc. Cu alte cuvinte, in functie de oamenii care locuiesc in acest apartament poti sa-ti faci o imagine despre tot blocul.

2 – apartamentul cu numarul 2 este locuit fie de oameni prietenosi care nu isi restrang cercul de cunostinte si primesc pe oricine in casa lor, fie doresc sa creeze o anumita senzatie de elitism. In casa lor se aduna cei mai inteligenti oameni si au niste adunari care mai de care mai interesante, fie pe teme culturale fie pe teme sociale. Acest apartament are o influenta pozitiva totusi asupra locuitorilor lui deoarece ii face cunoscuti in comunitatea in care locuiesc. Ei sunt acei vecini binevoitori la care te poti duce oricand pentru o mana de ajutor.

Iata ce spune si semnifica numarul casei tale despre tine si familia ta

3 – apartamentul cu numarul 3 ofera un spatiu extrem de placut celor care traiesc in el. De regula, sunt oameni care se muta acolo pe viata sau care nu-si doresc sa mai caute alta locuinta vreodata. Acest numar invita la stabilitate, unitate si totodata confera capacitatea de a vedea frumusetea vietii asa cum numai un artist o poate face. Acest apartament are potentialul de a fi locuit chiar de artisti sau oameni cu un spirit liber care sa-l transforme intr-un studio de arta sau pur si simplu de recreere.

4 – apartamentul cu numarul 4 este un apartament care poate ingradi mult spatiul si libertatea celor care il locuiesc. Mereu se simt constransi de situatie si de fiecare data amana cand vine sa primeasca invitati. De regula e un apartament nu foarte mare ca spatiu si la care e mereu nevoie de munca. Locuitorii lui mereu simt nevoia sa renoveze, sa aduca imbunatatiri si sa-l perfectioneze insa el nu se lasa asa de usor. Din fericire asta ii motiveaza pe cei care il locuiesc sa-si dezvolte o anumita rezistenta pentru situatii dificile si pentru momente in care este nevoie de munca sporita. Harnicia este calitatea principala care ii caracterizeaza pe cei care locuiesc aici.

Ce spune si semnifica numarul casei tale despre tine si familia ta

5 – apartamentul cu numarul 5 ofera senzatia libertatii aboluste si ii face sa se simta pe cei care locuiesc in el efectiv “ca acasa”. Intotdeauna vor locui in el persoane care vor simti nevoia sa-l personalizeze, sa-l schimbe intr-un anumit fel, vor renova des dar nu neaparat pentru imbunatatiri ci pentru a arata mereu mai “fresh” si mai in ton cu moda. Ii motiveaza pe locuitori sa fie mereu in pas cu moda si poate chiar putin excentrici. Principala calitate pe care o ofera locatarilor este aceea ca locuind in acest apartament invata sa-si pastreze mintea mereu deschisa si sa-si cultive o atitudine si un spirit tanar.

Iata ce spune si semnifica numarul casei tale despre tine si familia ta

6 – apartamentul cu numarul 6 este un spatiu in care locuitorii se simt protejati si in care se simt mereu “ca acasa”. Orice ar fi, in acest apartament te vei simti mereu ca intr-o oaza de liniste si va fi acel loc in care vrei sa ajungi mereu dupa o zi obositoare de munca si unde vei simti ca nimic rau nu se poate intampla. De asemenea, este apartamentul in care vecinii stiu ca locuiesc oameni cu o inima buna, intelegatori si la care pot apela mereu cu un sfat. Cu locuitorii lui se pot forma prietenii de-o viata deoarece nu sunt acei tip de vecini indiferenti la ce se intampla in comunitatea in care traiesc, ba din contra.

7 – apartamentul cu numarul 7 este un apartament locuit oameni carora le place intimitatea lor si care nu-si doresc musafiri nepoftiti. Usa lor nu e deschisa pentru oricine deoarece este un spatiu care invita la meditatie si introspectie: intr-un cuvant la liniste. Linistea de care au nevoie acei oameni care vor sa descopere sensul vietii si care simt nevoia sa fie lasati in pace cu gandurile lor. Nu e vorba ca sunt niste oameni necomunicativi, insa in mod cert aprecieaza compania selectiva, putina, dar de calitate.

Iata ce spune si semnifica numarul casei tale despre tine si familia ta

8 – apartamentul cu numarul 8 ii inspira si ii motiveaza mai ales pe locuitorii lui sa aspire intotdeauna la mai mult. Sunt oameni ambitiosi, oameni care vor mult mai mult de la viata si care lucreaza constant pentru a-si atinge visele. Atentie, aceasta determinare nu trebuie dusa niciodata la extrem deoarece sunt sanse sa se ajunga la situatii nedorite. Materialismul le este caracteristic, dar in mod cert nu va fi o binecuvantare pentru locuitorii acestui apartament.

9 – apartamentul cu numarul 9 este un apartament pasnic, de regula, in care locuiesc oamenii buni si care isi traiesc viata in slujba celor din jurul lor. Locuitorii lui sunt caracterizati de altruism, generozitate si multa blandete. De asemenea, este locul in care multi vin pentru a se vindeca. Ori fizic, ori sufleteste. Multe policlinici, spitale sau cabinet individuale sunt situate la acest numar si asta accentueaza semnificatiile si influenta lui asupra spatiului respectiv. Oamenii care vin aici se simt intotdeauana bine, au senzatia ca au nimerit intr-un loc in care sunt ocrotiti si protejati si mai presus de toate sunt intampinati cu o vorba buna.