11.4 C
Iași
luni, aprilie 29, 2024

Ce a fost scris pe tabloul funerar al actriței Natașa Raab. Femeia care a îngrijit-o s-a ocupat de tot

Must Read

Pe 25 octombrie, actrița Natașa Raab a fost condusă pe ultimul drum și toți cei prezenți au rămas uimiți de ce a fost scris pe tabloul funerar. Natașa Raab, care nu avea niciun membru al familiei în viață, a fost înmormântată în Craiova, iar toate detaliile necesare au fost gestionate de femeie care a avut grijă de ea până în ultima clipă a vieții.

Actrița a fost înmormântată la cimitirul Ungureni din Craiova, în prezența câtorva prieteni apropiați și actori ai Naționalului din Bănie.

Ce a fost scris pe tabloul funerar al actriței Natașa Raab

Înainte de a înmormântare, cei care au dorit avut ocazia să-și ia rămas bun în foaierul Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova, unde sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței a fost depus. Craiovenii prezenți au creat un moment emoționant la sosirea cortegiului funerar, aplaudând-o minute în șir pe actrița născută în Huedin, dar pe care au considerat-o ca pe o olteancă de-a lor. Imaginile publicate pe Facebook de Oltenia TV sunt impresionante.

Mesaje pline de emoție au fost scrise pe coroanele de flori, care au fost așezate lângă sicriul actriței. De asemenea, a existat și un mesaj de recunoștință pentru toți cei care au fost prezenți sau care au oferit ajutor în vreun fel. Pe tabloul funerar al Natașei Raab a fost afișat numele ei complet, Natașa Marcela Gutul Raab, împreună cu următorul mesaj: „Prietenii mulțumesc tuturor persoanelor care le sunt alături în aceste momente grele”.

Natașa Raab i-a lăsat apartamentul din Craiova femeii care a îngrijit-o

Deoarece nu avea nici moștenitori, nici rude în viață, Natașa Raab a decis să lase apartamentul său din Craiova femeii care a avut grijă de ea cu devotament.

”I-au murit toți cei dragi, nu avea nici copii, nu avea cui să îi lase apartamentul din Craiova, așa că, în perioada în care încă se mai simțea bine a umblat pe la notari ca să facă pe numele meu toate actele necesare.

A vrut să lase totul în regulă, după ce va muri. În ultimii doi ani, a locuit la mine, la curte, în Băilești, am cerut și acordul Protecției Sociale, ea a dorit să stea la mine, la aer curat, s-a simțit tare bine acolo”, a mai mărturisit Victoria Velea, femeia care a îngrijit-o pe Natașa Raab, pentru Playtech Știri.

Pe tabloul funerar al Natașei Raab a fost afișat numele ei complet, Natașa Marcela Gutul Raab, lucru puțin cunoscut de marea majoritate a admiratorilor actriței.