13.3 C
Iași
sâmbătă, mai 18, 2024

„Nu vă e rușine să luați bani de la bătrâni”

Must Read

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu a ironizat-o pe Monica Gabor, în urmă cu aproximativ doi ani la iUmor. Aceasta a imitat-o pe Dana Budeanu și a făcut câteva comentarii acide la adresa fostei soții a lui Irinel Columbeanu.

Concurenta de la America Express a ironizat-o pe Monica Gabor, având glume acide la adresa acesteia. Doina Teodoru a devenit cunoscută datorită emisiunii iUmor, pe care a și câștigat-o în sezonul al treilea. Ulterior, aceasta l-a cunoscut pe Cătălin Scărlătescu, iar în prezent formează un cuplu.

Doina Teodoru a devenit cunoscută după ce a participat la iUmor, sezonul 3, pe care l-a și câștigat. În urmă cu aproximativ doi ani, Doina a urcat din nou pe scena emisiunii de la Antena 1 și a imitat-o pe Dana Budeanu.

Aceasta a ironizat-o pe Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu. Iubita lui Cătălin Scărlătescu a avut comentarii acide la adresa modelului.

„Voi luați exemple de la fete care n-au avut destin și au reușit în viață… gen Monica Columbeanu. Hai că mi-am adus aminte… Am o problemă cu asta…De ce umblați cu boșorogi? Ziceți, mă. Nu vă e rușine, mă, să luați bani de la bătrâni? Comandați o pizza și moare moșul înainte să vină pizza. Ce faci? Cu ce-o plătești?Gândiți și voi un pic? Un bec n-ați schimbat și voi în capul vostru. Numai pe întuneric stați. Și cum scăpați de acasă, băgați în buze”, a spus Doina Teodoru în timpul unui număr mai vechi de la iUmor, potrivit click.ro.

Doina Teodoru a câștigat finaala iUmor, sezonul 3

În 2017, Doina Teodoru i-a surprins pe telespectatorii cu talentul său umoristic și a devenit câștigătoarea sezonului trei iUmor. Pe lângă admirația publicului, Doina a câștigat și marele premiu, în valoarea de 20.000 de euro.

„Pentru cine nu știe povestea mea, este un fel de 50 Shades of Grey pe înțelesul copiilor. În povestea mea eu sunt legată și maltratată de surori, dar iubită de prinț. În 50 Shades e invers. Morala ambelor povești este că, dacă te împiedici când trebuie ai toate șansele să întâlnești un prinț care să se căsătorească cu tine. În România am văzut că ați aflat toate povestea mea când erați mici”, a glumit Doina Teodoru.