30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Pare o nunta normala, totul pana la surpriza care ii da pe toti pe spate!

Must Read

Pare o nunta normala, insa totul pana in momentul in care o surpriza neasteptata ii da pe toti pe spate.

Exista intotdeauna obiceiul ca la nunti sa existe si cateva surprize mai putin asteptate, insa la aceasta nunta surrpiza pregatita este una de proportii. Astfel, de la o nunta normala totul se transforma intr-o adevarata nebunie.

In filmuletul de mai jos puteti vedea cum trupa Maroon 5 au decis sa participe la cateva nunti si toate aceste momente au fost surpinse pe camera. Trupa a surprins mai multe mirese si miri in cel mai important moment al vietii lor. Asa cum puteti vedea, tinerii casatoriti sunt foarte confuzi in momentul in care niste spargatori de nunti intra in mijlocul lor. La inceput, cuplurile nu sunt sigure ce anume se intampla. Apoi, solistul trupei, Adam Levine incepe sa cante hit-urile acestei trupe.

Dupa cum puteti vedea in imagini, toate miresele si toti mirii sunt cu adevarat socati, dar in acelasi timp si foarte incantati sa vada trupa chiar in fata lor. Este surprinzator ca de la o nunta normala sa se ajunga la o asemenea nebunie. Este o adevarat bucurie sa le vezi reactiile lor de nepretuit! ( Aceasta filmare a fost realizata pentru noul lor videoclip „Sugar”, de pe ultimul lor album intitulat V.). Este foarte emotionant sa vezi toate aceste cupluri si invitatii lor cum danseaza si canta impreuna cu aceasta trupa. Toata lumea parea sa se simta foarte bine. Aceasta a fost o surpriza minunata pentru acesti tineri , care au decis sa isi uneasca destinele. Nu ne ramane decat sa le uram casa de piatra si multe felicitari! 

Acum va inteb: Daca ati putea alege o persoana celebra sa vina la nunta voastra, care ar fi aceea?

Daca v-a placut aceasta surpriza neasteptata de la nuntile acestor cupluri, va rog sa impartasiti filmuletul cu prietenii vostri de pe Facebook!