31 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Cel mai senzual dans in doi vazut vreodata, este de o frumusete extraordinara!

Must Read

In filmuletul de mai jos ii puteti vedea pe Daniel si Desiree, doi tineri dansatori atat de talentati, incat realizeaza un dans in doi de o frumusete extraordinara.

Stilul de dans pe care il practica si pentru care cei doi dansatori au devenit cunoscuti in intreaga lume se numeste Bachata. Stilul de dans Bachata este original din Republica Dominicana si este practicat de catre cei doi dansatori cu o pasiune si daruire iesita din comun. In filmuletul de mai jos, puteti vedea un dans in doi exceptional realizat de catre Daniel si Desiree. Ei au impresionat publicul spectator prezent la un festival de dans Bachata din SUA.

Pe langa faptul ca sunt dansatori profesionisti si realizeaza un dans in doi impresionant, cei doi sunt si instructori, fiind niste profesori foarte buni pentru elevii lor. Se poate observa cu usurinta ca experienta lor in domeniul dansurilor latino este una foarte vasta.

Cei doi danstori reusesc sa capteze atentia tuturor celor din jur cu un dans in doi de o frumusete extraordinara. Efortul si munca depusa de cei doi este una foarte mare, de aceea Daniel si Desiree merita tot respectul si toata admiratia din partea nostra. In plus, talentul lor fiind unul foarte mare, cei doi reusesc sa impresioneze prim miscarile lor senzuale si pline de frumusete.

Bacheta a devenit un stil de dans cunoscut in intreaga lume si practicat din ce ince mai mult de tot mai multe persoane. Cu siguranta, veti ramane impresionati de frumusetea si senzualitatea dansului in doi realizat de catre Daniel si Desiree. Acestia merita felicitarile si aprecierile noastre, deorece daruirea si pasiunea pe care o pune in acest dans este una imensa.

Daca v-a placut dansul Bacheta realizat de tinerii dansatori Daniel si Desiree, va rog sa impartasiti acest videoclip cu prietenii vostri de pe Facebook!