17.4 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Daniel, un tânăr de 21 de ani, suferă de o formă severă de LEUCEMIE. Are nevoie de tratament rapid

Must Read

Apel umanitar! Daniel, un tânăr de 21 de ani, suferă de o formă severă de leucemie și are nevoie de tratament rapid

Cagnea Daniel, un tânăr de numai 21 de ani, are mare nevoie de ajutor. Viața acestuia a fost dată peste cap în momentul în care a primit un diagnostic greu din partea medicilor. Tânărul suferă de o formă gravă de leucemie, care necesită tratament rapid. Din păcate, costurile pentru tratament sunt unele mari, iar familia nu își permite să le susțină. Cei care îl pot ajuta pe tânăr sunt rugați să o facă și să doneze. 

Daniel era, până de curând, un tânăr cu o viață absolut normală. Totul s-a schimbat, însă, când a fost diagnosticat cu o boală foarte gravă.

Tânărul de 21 de ani are o formă severă de leucemie și se află sub tratament la spitalul clinic Fundeni din București

„Daniel se află sub tratament la spitalul clinic Fundeni din București și a fost diagnosticat cu o formă severă de LEUCEMIE. Un diagnostic care necesită tratament rapid și care presupune transfuzii de sânge.

Așa că nu lasă timpul să se scurgă inutil, întinde o mână de ajutor! Nu poți știi niciodată când tu, un prieten, un membru al familiei tale sau cineva drag ar putea să se afle în această situație”, este strigătul de ajutor al apropiaților lui Daniel.

El are nevoie, însă, de un tratament rapid care presupune transfuzii de sânge, dar care este foarte costisitor.

Familia nu își permite să susțină financiar acest tratament, motiv pentru care au lansat un apel umanitar.

Dacă aveți posibilitatea puteți dona o sumă de banii în contul: RO85BRDE290SV85593072900 deschis la banca BRD pe numele mamei sale, Cagnea Ștefania Petruța.

Cont revolut DANIEL – R069BREL0005538661790100 – SWIFT BRDEROBU